Polydaun dekbed - Katoen zomerdekbed

Vanaf € 39,95

Een heerlijk dun zomerdekbed van 100% Katoen. Dat is licht én comfortabel slapen in de zomer. Katoen biedt optimale ventilatie tijdens warme zomernachten. Zwoele zomernachten zijn een verwelkoming na een barre winter. Maar als we in bed liggen, begint vaak het geworstel met het te warme dekbed.

Lees meer

Private shopping
Onze Polydaun collectie vindt u in:
Merk
Polydaun
Afmeting (BxL)
140 x 200 cm / 140 x 220 cm / 200 x 200 cm / 240 x 220 cm / 240 x 200 cm
Vulling
Katoen
Detail vulling
250 gram/m2 katoen
Uitvoering
Zomer
Warmteklasse
4, speciaal voor de zomer
Materiaal tijk
100% fijne katoen

Een heerlijk dun zomerdekbed van 100% Katoen. Dat is licht én comfortabel slapen in de zomer.

Katoen biedt optimale ventilatie tijdens warme zomernachten. Zwoele zomernachten zijn een verwelkoming na een barre winter. Maar als we in bed liggen, begint vaak het geworstel met het te warme dekbed. Alleen onderlakens slapen is 's ochtends weer te koud waardoor de nachtrust wordt onderbroken. Het polydaun katoenen zomerdekbed is speciaal voor deze zomerse nachten.

Het dekbed is gevuld met natuurlijke 100% katoen en zorgt daarmee voor een uitstekende vocht-regulatie. De tijk is ook geheel van fijne katoen waardoor dit de ventilatie extra bevorderd. In de warme nachten verdampt transpiratievocht snel. En door de katoen, welke veel kan opnemen, wordt u dus niet meer klam wakker. Het zomerdekbed is licht in gewicht maar volgt wel de natuurlijke contouren van het lichaam. Tijdens de zomernacht vangt het de temperatuurschommelingen goed op. Een uitkomst dus voor mensen die het (te) snel warm hebben.

Dit katoen zomerdekbed van polydaun heeft de volgende eigenschappen:

  • Heerlijk verkoelend en ademend
  • Puur natuurlijk en huidvriendelijk
  • Optimale ventilatie
  • Sublieme vochtregulatie

 

Ook interessant

silvana-sfeer-220-web

Welke dekbed past het beste bij u?

Kom in contact