Polydaun Dekbed Lotus Enkel | 140 x 200 cm | anti-allergisch

Polydaun Dekbed - Lotus Enkel

140 x 200 cm - Synthetische vezels - Winter

Actie

De Lotus collectie is speciaal ontwikkeld voor mensen die 's nachts meer transpireren dan gewoonlijk. Daarbij helpt de behandeling van Lotus te voorkomen dat uw beddengoed en matras een voedingsbodem worden voor bacteriën , schimmels en huisstofmijt.

Klam en onrustig slapen heeft eindelijk z'n tegenstander gevonden. De vulling van dit dekbed zorgt voor een zeer goede vochtopname en warmteafvoer. Ideaal tijdens warme zomernachten, maar ook zeker in de winter, wanneer het lekker warm en behaaglijk mag zijn.

Transpiratie
Transpiratie komt bij iedereen in meer of mindere mate voor. We hebben immers 2 - 5 miljoen zweetklieren op ons huidoppervlak. Bij inspanning en soms zonder reden (koorts of overgang bij vrouwen). Transpiratie is nuttig: het houdt de lichaamstemperatuur constant en zorgt voor de afvoer van afvalstoffen. Transpiratie wordt pas een probleem als het belemmert, bijvoorbeeld gedurende de nachtrust. Het lichaam transpireert om af te koelen, dus geeft vocht af dat door de meeste matrassen en dekbedden niet wordt opgenomen. Hierdoor wordt het lichaam weer koud en hierdoor kan men wakker worden en hierdoor problemen met in- en doorslapen ondervinden.

Heeft u last van nachtelijke transpiratie, het hele jaar door, dan adviseren wij u Lotus.

Voordelen van dekbed Lotus:

  • Optimale vochtregulatie door 3D-Polarsoft®Plus vulling, die de intrek van vocht sterk tegengaat en hiervoor innesteling van schimmels en bacteriën voorkomt.
  • CoolTouch®bewerking geeft een fris gevoel en zorgt voor transport en afgifte van transpiratievocht aan de lucht, waardoor wordt voorkomen dat vocht in het dekbed trekt en een klam gevoel wordt voorkomen
  • Zeer goed ventilerend door katoenen tijk
  • Voelt zacht en soepel aan door satijnverbinding in tijk

Eigenschappen

Merk
Polydaun
Afmeting (BxL)
140 x 200 cm
Vulling
Synthetische vezels
Detail vulling
100% 3D-Polarsoft®Plus
Uitvoering
Winter
Warmteklasse
2, extra warm
Materiaal tijk
100% katoen met satijnbinding en CoolTouch®bewerking

Onze Polydaun collectie vindt u in onze vestiging in: