Ontdek Dekens en plaids | Design en Comfort | Droomvlucht Slaapcomfort

Heerlijk warme en stijlvolle

Spreien, plaids en dekens

Dekens en plaids bij Droomvlucht Slaapcomfort

Van ouderwets comfort tot stijlvol detail. Spreien, Plaids en Dekens voegen wat extra toe aan de slaapkamer.

Wij nederlanders zijn op elk weer voorbereid. Van vroeger zijn wij gewend om ons snel aan te passen van warm naar koud weer. En dit kanHet is dan ook niet gek dat wij naast standaard beddengoed ook meerdere dekens in huis hebben.

Warme dekens in uw slaapkamer

Wanneer het onverwachts kouder wordt is het heerlijk om met een deken uw dekbed te kunnen aanvullen. Een extra laag isolerend materiaal verhoogt de thermische kracht van uw bedlinnen om zo voor een warmer en comfortabeler slaapklimaat te zorgen.

Dekens voor iedereen

Bij Droomvlucht Slaapcomfort hebben wij meerdere soorten dekens in het assortiment.

Van wollen dekens tot designs. Wilt u het als onderdeken, op het matras, gebruiken? Dat kan. Bekijk de wollen onderdekens. Heerlijk warm, zacht en super comfortabel. Maar ook een katoenen dekens welke gemakkelijk over uw gehele bed vallen is bij ons mogelijk.

Sprei of plaids voor op uw bed of bank?

Een sprei of plaid is natuurlijk heerlijk warm in bed, maar waarom zou u zich beperken tot dat comfort alleen in de slaapkamer? Kruip met een kop thee op de bank onder een deken. Binge uw favoriete serie en maak het uzelf comfortabel. 

Daarnaast ziet het er ook nog eens leuk uit wanneer u uw kamer netjes heeft opgeruimd. Een mooi deken of plaid over de leuning van de bank kan nèt dat detail opleveren waar de kamer van opfleurt. Het mag een uitgesproken kleur zijn of een mooie landelijke touch mee geven. Ga los, wees creatief maar maak het vooral comfortabel.


Ervaar spreien, plaids en dekens bij droomvlucht slaapcomfort

Als specialist in slaapcomfort stellen wij alles in het werk om dit voor u realiseren. Dus ook met diverse spreien, plaids en dekens.

Kom langs in een van onze beddenwinkels en u zult merken dat met een sprei, plaid of sierkussen een knusse sfeer wordt gecreëerd. Mocht u vragen hebben over een van onze dekens uit de collectie, of ziet u een product waar u graag meer over wilt weten? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Onze adviseurs nemen u graag mee om de mogelijkheden te laten zien. U bent van harte uitgenodigd.