Beddinghouse Dekbedovertrekken | Katoen en Satijn | Droomvlucht

Beddinghouse Dekbedovertrekken | Katoen en Satijn | Design & Simple | Droomvlucht Slaapcomfort

Beddinghouse dekbedovertrekken. Merken als Ariadne @ Home, KAAT Amsterdam, Beddinghouse en meer. Groot assortiment dekbedovertrekken online inzichtelijk en in de showroom uitgestald. Bekijk het assortiment online bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Beddinghouse ontwerpt, produceert en distrubueert dekbedovertrekken en bedlinnen door heel nederland. Het bedrijf is gevestigd in Lisse, op steenworp afstand van Amsterdam. Sinds 1978 is beddinghouse marktleider in bedlinnen binnen de Benelux.

Beddinghouse maakt bed- en badlinnen onder veel verschillende merken. Zo hebben zij diverse eigen merken zoals Beddinghouse, Kardol & Verstraten en het lifestyle- & accessoiremerk KAAT Amsterdam. Daarnaast ontwikkelt Beddinghouse bed- & badlinnen voor gerenommeerde, internationale merken zoals Auping, Oilily en Rivièra Maison. Het uitgebreide assortiment van beddinghouse bestaat uit dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, sierkussens en handdoeken.

Mooie designs vertellen een verhaal

De Lente/zomer collectie van Beddinghouse

Bekijk de collectie hier

De wisselende collectie debkbedovertrekken van beddinghouse

Beddinghouse speelt in op de seizoenen met een voor- en najaarscollectie. Door de design van de dekbedovertrekken aan te passen sluiten deze altijd aan bij de seizoenen en creëert u eenvoudig het juiste gevoel in uw slaapkamer.

Door te werken met verschillende ontwerpers heeft ieder merk een eigen ontwerpstijl, Hierdoor er altijd een passende uitstraling en design voor de verschillende merken en stijlen. Door de snel wisslende collectie dekbedovertrekken van beddinghouse is deze altijd actueel met de laatste mode- en interieur trends.