Caresse topdek matrassen | Passend comfort voor iedereen | Lees meer

Caresse topdek matrassen | Comfortabel voor iedereen

Een boxspring van Caresse is niet compleet zonder topdekmatras. Maar ook los zijn de Caresse topdek matrassen te combineren met elk ander matras of boxspring.

Een topdekmatras werkt als comfortlaag op een boxspring combinatie. Met dit doel zijn ook de Caresse topdek matrassen ontwikkeld. Ze zorgen er dus voor dat u nóg lekkerder en comfortabeler ligt. Naast extra comfort helpt een topdekmatras ook met het verdelen van de lichaamsgewicht over de matras. Hierdoor verbetert de ondersteuning van het matras waardoor u uiteindelijk minder drukpunten zult ervaren.

Naast de comfort en ondersteunende functie van de topdekmatras is er nog een groot voordel te noemen. Een topper dekt namelijk de matras af. Hierdoor houdt het de matrassen langer fris en overbrugt op een praktische manier de gleuf tussen twee losse matrassen.

Kies jouw topdek matras

Caresse boxsprings & More biedt topdekmatrassen voor iedereen. Welk topdekmatras het beste bij u past is maar op één manier te bepalen: proefliggen.

Je kunt kiezen uit verschillende materialen, afmetingen en diktes. Met een Caresse topper wordt je bed een klein stukje hoger en oogt daardoor luxer. Door verschillende materialen in diverse diktes aan te bieden is de veelzijdigheid van Caresse ongekend groot. In de basis komt een boxspring uit de Silver collection altijd met een comforttopper van 7 cm dik. Een upgrade naar zachter, steviger of natuurlijk materiaal is eenvoudig gemaakt en te ervaren in onze beddenwinkel.

Materialen en comfort

Comfortschuim
Een stevig schuim dat zorgt voor een stevig maar comfortabel lig-gevoel
HR-Koudschuim
Een stevig schuim met een lagere dichtheid dan comfortschuim. Hierdoor is het beter in vochtopname en voelt het iets comfortabeler aan.
(Natuur) Latex
Een soepel en natuurlijk product dat beter aansluit bij het lichaam. Door de optimale drukverdeling en vochtopname is dit materiaal uitermate comfortabel en geschikt voor matrassen en toppers.
Gel-foam
Een verbeterd traagschuim dat helpt druk te verlagen op het lichaam. Hierdoor kunnen gevoeligen heupen of schouders extra ontlast worden.

Hoe dikker de afdeklaag in de topdek matras, hoe comfortabeler het voelt. Uiteraard is dit ook afhankelijk van uw slaaphouding. We kijken daarom altijd mee in de winkel naar een passend product voor uw wensen.


Ervaar de toppers bij Droomvlucht Slaapcomfort

Meer weten over de mogelijkheden in topdekmatrassen? Vraag er naar in onze beddenwinkel. Kom proef liggen en ervaar welk materiaal het beste aansluit bij uw comfortbehoefte.

Of neem alvast een kijkje online:

Ontdek de topdekmatrassen

Luxe topdekmatrassen

Levensduur Caresse topdek matrassen

Een vraag die we vaak terug horen in de winkel heeft betrekking op de levensduur van de topdek matrassen. Het is goed om hier van op de hoogte te zijn voordat u een topdek matras aanschaft.

Zoals eerder genoemd gaat met een topper de matras nog langer mee. Hij houd vocht, vuil en slijtage tegen. Maar hierdoor is de topper wel eerder aan vervanging toe. We zien bij een topdekmatras een gemiddelde levensduur van +- 5 jaar. Daarnaast ontstaat er in de eerste paar weken van gebruik een contour. Te topdek matras gaat naar het lichaam staan, en dit noemen we contourvorming. Uiteindelijk zal dit het slaapcomfort niet verminderen, maar het kan hierdoor wel lijken alsof het bed een 'kuiltje' heeft.

Twijfelt u of een topdekmatras goed bij uw slaapbehoefte past? Informeer hier dan over in een van onze beddenwinkels. Wij denken graag met u mee.