Afspraak formulier

Ontspannen winkelen?

Maak een afspraak!

Maak een afspraak en kom langs in onze winkel

Wilt u langskomen onze winkel?

Maak een bezoekafspraak via dit formulier en wij bellen u terug voor een intake-gesprek en het bevestigen van uw aanvraag. Zo bent u niet alleen verzekerd van een adviseur bij uw bezoek maar ook van goed advies.

Zien we u binnenkort?

 

Vrijblijvende bezoek afspraak aanvragen

Reviews

Topper

Heerlijk Avek bed. Wij zijn zeer tevreden.

A.G. Versluijs uit Lekkerkerk

Prettig

Wisselend. Sommige medewerkers uiterst vriendelijk en meedenkend. Andere weer kort en soms afwijzend. Dat geeft verwarring. Misschien wat meer werken aan de bedrijf image. Hie wil jedat de klant je ervaart en dan aan medewerkers meegeven

A.P. uit Gouda

Fijne winkel

Mooie zaak, vriendelijke ontvangst, goed advies. We hebben direct een bed besteld en deze is na enkele weken geleverd. We zijn er blij mee.

Marco uit Capelle a/d IJssel

De hele koopervaring vond ik erg goed.

Goede info van mevrouw locatie Krimpen aan den Ijssel .Veel aandacht en tijd. Goed gespecificeerde rekening. Prettige benadering. Mevrouw was heel kundig en als ze een antwoord niet wist zocht ze dat op. De bezorging verliep als besproken. Ook met uitleg van e.e.a. Prima bedrijf.

H. uit Zoetermeer

Fantastisch geholpen en klasse materialen

Zijn door Rini zeer goed geholpen. Goede adviezen en de klant is koning. Na de aankoop en betaling ben je nog steeds klant en zo word je ook behandeld door DroomVlucht. Niets is deze mensen teveel. Dus ga altijd langs DroomVlucht als u een nieuw bed nodig heeft. Prima communicatie vanuit DroomVlucht. Net personeel in de winkel en ook bij de bezorgafdeling.

Gert uit Capelle aan den IJssel

Goede service, snelle levering en prima kwaliteit!

10 weken voor de geplande vakantie besloot ik ons matras te vervangen. Het moest een maatwerk matras zijn. Ik werd uiterst vriendelijk geholpen en kreeg prima advies. Na zelf gemeten te hebben heeft Droomvlucht Slaapcomfort ervoor gezorgd dat het bestelde matras ruim op tijd werd geleverd. We staan nu met de caravan in Griekenland en slapen heerlijk!

Kees uit Gouderak

Altijd meedenkend en uitstekende service!

Altijd meedenkend en uitstekende en nette service. nieuwe boxspring werd keurig in de slaapkamer gemonteerd en verpakkingsmaterialen weer meegenomen. Indien nodig kom ik graag weer terug!

Jack uit Zevenhuizen

Uitstekend

Dit was mn tweede ervaring met droomvlucht. Weer uitstekend en vakkundig geholpen.

Greetje Elsinga uit Nieuwerkerk Ad Ijssel

Zeer vriendelijke behandeling en uitstekende service.

Op zoek naar een nieuwe boxspring en bij diverse speciaalzaken geweest. Niet overal lekker geholpen, maar kwamen uit bij het betaalbare merk Caresse. Na enig zoeken bij Droomvlucht in Zevenhuizen terecht gekomen. Aldaar geholpen door een zeer vriendelijke en ervaren verkoopster. Had alle tijd voor ons en gaf uitstekende adviezen. De boxspring gekocht en deze kon snel worden geleverd. Exact volgens de afspraak geleverd en geplaatst door vriendelijke monteurs/bezorgers. Niets dan lof voor dit bedrijf.

Paul uit Maasland

Heel klantvriendelijk, alles volgens afspraak.

Zowel in showroom als per mail wordt je snel en adequaat geholpen. Bij aflevering en montage hebben de monteurs alles netjes en keurig in elkaar gezet, niks op aan te merken. Na afloop is niet te zien dat ze geweest zijn, zo netjes. Wij bevelen Droomvlucht Slaapcomfort bij iedereen aan met deze uitstekende service.

Fred uit Maasland

Topmerken bij

Droomvlucht Slaapcomfort

Auping
Avek
Caresse
Eastborn
Ecolife
Equilli
M Line
Mérens
Pullman
Serta
Tempur
Van Os