Droomvlucht Slaapcomfort en Corona

Droomvlucht Slaapcomfort en Corona

Droomvlucht Slaapcomfort en Corona

Update 01 Juni 2021

Wat geeft goed weer een gevoel van vrijheid. De versoepelingen van de maatregelen waar we afgelopen maanden ons aan hebben moeten houden komen als een verademing. Onze deuren staan weer voor u open! Ook zonder afspraak, maar nog wel met nodige veiligheidsmaatregelen.

Het is uiteraard fantastisch nieuws dat alles weer langzaam naar 'normaal' gaat. We gaan de zomer weer een stuk optimistischer te gemoed en de maatregelen rondom Covid-19 kunnen weer iets worden versoepeld. Maar vergeet niet dat er nog steeds maatregelen gelden. Deze leggen wij graag voor u uit. Zo gaat u goed voorbereid op pad en is uw en onze gezondheid veilig gesteld.

Vrijblijvend bezoek (op afspraak)

Afgelopen maanden hebben onze klanten mogen ervaren wat de voordelen zijn van een bezoek op afspraak. We hebben van onze klanten de terugkoppeling gekregen dat het beperkte aantal mensen in de winkel, de persoonlijke aandacht en tijd én de efficiëntie door het vooraf overleg als zéér prettig zijn ervaren. Daarom stellen wij het op prijs wanneer u tóch een afspraak maakt.
Om u te bedanken krijgt u van ons een extraatje voor het maken van een afspraak. Zo houden we winkelen veilig, maar vooral leuk!

Voorkom drukte: Bel voor het maken van een afspraak
Om maak direct een afspraak online

Beddenwinkel Zevenhuizen; 0180 328231

Beddenwinkel Krimpen aan den IJssel; 0180 516563

Daarnaast zijn onze winkels tijdens onze reguliere openingstijden telefonisch bereikbaar zodat er altijd een medewerker antwoord kan geven op vragen omtrent leveringen, service bezoeken of voor verkoop gerelateerde ondersteuning.

SLAAPADVIES
IN EEN VEILIGE OMGEVING?

Gezondheid is in deze tijd extra belangrijk. En dát maakt deze periode van maatregelen juist zo bijzonder. Bij Droomvlucht Slaapcomfort begrijpen we dit, maar in onze winkels staan onze medewerkers nog elke dag voor u klaar.

Lees meer over hoe wij, juist nu voor u klaar staan:

Over ons

 

Vrijblijvende bezoek afspraak aanvragen

Uw bezoek corona-proof

Om uw bezoek aan onze beddenwinkel zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen volgen wij de maatregelen die zijn opgelegd door de overheid. Ook voor u is het goed om te weten wat u moet doen.

 • Afspraak maken.
  Ons advies is om voorafgaande aan uw bezoek een afspraak te maken of te bellen naar een van onze vestigingen. Dit voorkomt drukte of teleurstelling bij de deur en verzekerd u van een veilige ervaring in de winkel. Maak een afspraak >
 • Mondkapjes (optioneel).
  Bij binnenkomst zullen wij u vragen of u het dragen van een mondkapje op prijs stelt. Onze medewerkers zullen op verzoek, samen met u, een mondkapje dragen om het risico op verspreiding te minimaliseren.
 • Strenger deurbeleid.
  We hanteren voor onze winkel een maximum aantal bezoekers.
  Krimpen aan den IJssel, maximaal 6 bezoekers.
  Zevenhuizen, maximaal 12 bezoekers.
 • Registratie.
  Wanneer u onze winkel bezoekt verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend uw gegevens te registreren voor het contactonderzoek vanuit de GGD. Hierbij wordt uw naam, woonplaats en telefoonnummer genoteerd in het geval er een locale uitbraak blijkt.

Reeds actieve regels; Uw winkelbezoek zo veilig mogelijk

Het houden van afstand en letten op hygiene lijkt inmiddels een vanzelfsprekendheid geworden, maar we vertellen het u graag nog een keer. Het advies vanuit de GGD is en blijft ongewijzigd wanneer het om contact, afstand en winkelbezoek gaat. Uiteraard leggen wij de regels ook nog even aan u uit zodat u voorbereid op pad gaat:

 • Blijf thuis wanneer u verkouden bent of griep heeft.
  Vraag familie of buren om voor u langs te komen voor het afhalen van artikelen. Kom daarbij zo veel mogelijk alleen (of samen, wanneer het een bed of matras voor u en uw partner betreft) naar de winkel. We proberen drukte in de winkel te voorkomen, en een bezoek met het hele gezin is dus afgeraden.
 • Houd afstand:
  Houd 1,5 meter afstand van ons winkelpersoneel en andere bezoekers. Dit kan betekenen dat u soms even moet wachten. Volg hierbij altijd de aanwijzingen van ons personeel op.
 • Proefliggen? Dat kan!
  De beste manier om comfort te ervaren is het proefliggen in onze winkel. Dit kan op een veilige manier. Zo worden onze kussnes voorzien van een hygiene sloopje, en vermeiden we contact bij het advies.
 • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos. Het nieuwe normaal is een scherm bij de balie om ook daar de afstand te bewaren. Daarnaast kunt u bij de deur én de balie uw handen reinigen met desinfectie.

Betreft bezorging

Momenteel gaan alle gemaakte afspraken gewoon door volgens planning. Wel informeren wij u extra omtrent de maatregelen die onze bezorgers nemen om de risico’s zo klein mogelijk te houden.

 • Wij vertrouwen op de eigen verantwoordelijkheid van onze klanten en gaan er dan ook van uit dat klanten zelf hun afspraak afzeggen als er verandering komt in de gezondheidssituatie. Onze monteurs hebben het recht om, bij twijfel, de levering niet uit te voeren.
 • Wij houden de gezondheid van onze buitendienstmedewerkers goed in de gaten. Als één van hen één van de eerder genoemde klachten heeft sturen wij de betreffende medewerker direct naar huis.
 • Voordat bezorgen/stoffeerder binnenkomt desinfecteert hij zijn handen.
 • Oude goederen nemen wij op dit moment niet meer retour (lees meer: Oude matras retour)
 • Wij zullen u vragen om uw betaling per bank aan ons te doen. Onze bezorgers hebben een mobiel pin-automaat bij zich dat na elke klant wordt gereinigd mocht u toch liever van deze mogelijkheid gebruik maken.
 • Onze monteurs zullen geen handen schudden en fysiek contact met de klant vermijden.
 • Wij vragen de klant om gepaste afstand te houden (minimaal 1,5 meter) en om bij de montage niet in dezelfde ruimte als onze monteurs te verblijven.
 • In de door de overheid benoemde risico gebieden zullen onze medewerkers van de montagedienst de mondkapjes plicht respecteren.

Concreet betekenen deze maatregelen dat wij voorafgaand aan ons bezoek u telefonisch benaderen om de afspraak te bevestigen, de regels door te nemen en te overleggen of het leveren wenselijk/mogelijk is.

Uiteraard kunt u ook altijd per e-mail of telefoon contact opnemen zodat eventuele vragen op correcte wijze beantwoord kunnen worden.

E-mail: info@dvzevenhuizen.nl
E-mail: winkel@dvkrimpen.nl
Telefoon Zevenhuizen: 0180-328231
Telefoon Krimpen: 0180-516563


Betreft levering/aanname van goederen (leveranciers)

Vanuit onze leveranciers zijn losse afspraken gemaakt tot het leveren van goederen. Zodra er wijzigingen plaatsvinden in levertijden en/of aanlevering stellen wij de klant hier z.s.m. van op de hoogte. Ons magazijn is beschikbaar en ook hier zullen alle maatregelen worden getroffen om de risico’s zo klein mogelijk te houden.

Bij vragen over aflevering of goederen kunt u altijd contact opnemen met onze orderadministratie: 0180-512253


Tot slot

Wij hebben gemerkt dat de situatie in een land snel kan veranderen, als er sprake is van wijzigingen in onze dienstverlening zullen wij dit zo snel mogelijk met u communiceren. Verder wensen wij al onze klanten en partners veel sterkte de komende periode. 

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking!