Droomvlucht Slaapcomfort en Corona

Droomvlucht Slaapcomfort en Corona

Droomvlucht Slaapcomfort en Corona

Update 25 Februari 2021

Alleen samen krijgen we Corona onder controle. Dit was het motto afgelopen periode, en iets wat ons nog elke dag bezig houdt. MAAR... Er is weer hoop, de cijfers worden langzaam beter en het mooiste nieuws is: We mogen weer adviseren op afspraak!

Fantastisch nieuws, we mogen weer doen wat we het liefste doen. En dat is u, de klant, voorzien van Optimaal Advies! Vanaf 02 Maart 2021 bent u op afspraak weer van harte uitgenodigd in een van onze beddenwinkels. We zetten ons iedere dag in om uw en onze gezondheid te garanderen. Maar alleen zo bent u verzekerd van veilige service en advies op maat.


Bel voor het maken van een afspraak:

Beddenwinkel Zevenhuizen; 0180 328231

Beddenwinkel Krimpen aan den IJssel; 0180 516563

Daarnaast zijn onze winkels tijdens onze reguliere openingstijden telefonisch bereikbaar zodat er altijd een medewerker antwoord kan geven op vragen omtrent leveringen, service bezoeken of voor verkoop gerelateerde ondersteuning.

SLAAPADVIES
IN EEN VEILIGE OMGEVING?

Gezondheid is in deze tijd extra belangrijk. En dát maakt deze periode van maatregelen juist zo bijzonder. Bij Droomvlucht Slaapcomfort begrijpen we dit, maar in onze winkels staan onze medewerkers nog elke dag voor u klaar.

Lees meer over hoe wij, juist nu voor u klaar staan:

Over ons

 

Bezoek afspraak aanvragen

Corona maatregelen t/m 2 Maart

Betreft bereikbaarheid

Onze beide winkels blijven telefonisch bereikbaar zodat er altijd een medewerker antwoord kan geven op vragen omtrent leveringen, servicebezoeken of voor verkoop-gerelateerde ondersteuning.


Betreft bezorging

Momenteel gaan alle gemaakte afspraken gewoon door volgens planning. Wel informeren wij u extra omtrent de maatregelen die onze bezorgers nemen om de risico’s zo klein mogelijk te houden.

  • Wij vertrouwen op de eigen verantwoordelijkheid van onze klanten en gaan er dan ook van uit dat klanten zelf hun afspraak afzeggen als er verandering komt in de gezondheidssituatie. Onze monteurs hebben het recht om, bij twijfel, de levering niet uit te voeren.
  • Wij houden de gezondheid van onze buitendienstmedewerkers goed in de gaten. Als één van hen één van de eerder genoemde klachten heeft sturen wij de betreffende medewerker direct naar huis.
  • Voordat bezorgen/stoffeerder binnenkomt desinfecteert hij zijn handen.
  • Oude goederen nemen wij op dit moment niet meer retour (lees meer: Oude matras retour)
  • Wij zullen u vragen om uw betaling per bank aan ons te doen. Onze bezorgers hebben een mobiel pin-automaat bij zich dat na elke klant wordt gereinigd mocht u toch liever van deze mogelijkheid gebruik maken.
  • Onze monteurs zullen geen handen schudden en fysiek contact met de klant vermijden.
  • Wij vragen de klant om gepaste afstand te houden (minimaal 1,5 meter) en om bij de montage niet in dezelfde ruimte als onze monteurs te verblijven.
  • In de door de overheid benoemde risico gebieden zullen onze medewerkers van de montagedienst de mondkapjes plicht respecteren.

Concreet betekenen deze maatregelen dat wij voorafgaand aan ons bezoek u telefonisch benaderen om de afspraak te bevestigen, de regels door te nemen en te overleggen of het leveren wenselijk/mogelijk is.

Uiteraard kunt u ook altijd per e-mail of telefoon contact opnemen zodat eventuele vragen op correcte wijze beantwoord kunnen worden.

E-mail: info@dvzevenhuizen.nl
E-mail: winkel@dvkrimpen.nl
Telefoon Zevenhuizen: 0180-328231
Telefoon Krimpen: 0180-516563


Betreft levering/aanname van goederen (leveranciers)

Vanuit onze leveranciers zijn losse afspraken gemaakt tot het leveren van goederen. Zodra er wijzigingen plaatsvinden in levertijden en/of aanlevering stellen wij de klant hier z.s.m. van op de hoogte. Ons magazijn is beschikbaar en ook hier zullen alle maatregelen worden getroffen om de risico’s zo klein mogelijk te houden.

Bij vragen over aflevering of goederen kunt u altijd contact opnemen met onze orderadministratie: 0180-512253


Tot slot

Wij hebben gemerkt dat de situatie in een land snel kan veranderen, als er sprake is van wijzigingen in onze dienstverlening zullen wij dit zo snel mogelijk met u communiceren. Verder wensen wij al onze klanten en partners veel sterkte de komende periode. 

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking!