Ducky Dons Dekbedden of kussens kopen? | Droomvlucht Slaapcomfort

Ducky Dons | Dekbedden en hoofdkussens

van 100% Nederlands fabrikaat

Ducky Dons | Donzen dekbedden en kussens | Droomvlucht Slaapcomfort

Donzen dekbedden en hoofdkussens van Ducky Dons. Dé mix van comfort en kwaliteit.

Met een uitgebreid assortiment hoofdkussens en dekbedden zijn we in staat altijd het juiste comfort te vinden voor u. Door een brede keuze aan hardheid en functionaliteit te bieden kunt u eenvoudig wisselen tussen verschillende hoofdkussens om zo het voor u beste hoofdkussen te vinden. Bij Droomvlucht Slaapcomfort gebruikt u altijd uw hoofd als het gaat om het vinden van het beste kussen. U slaapt immers met uw hoofd op het kussen. Kom het ervaren bij ons in de showroom, of bekijk het assortiment online.


Ducky dons levert kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem

Alle dekbedden van Ducky Dons zijn van 100% Nederlands fabricaat, de veren en het dons worden hier gewassen en de dekbedden en hoofdkussens worden met uiterste zorg gevuld op Nederlands grondgebied. Uiteraard wordt bij het produceren voldaan aan de strengste Europese normen en eisen waardoor u met zekerheid kunt genieten van de hoogste kwaliteit en dus optimaal slaapcomfort en ligcomfort.

Alle donzen dekbedden van Ducky Dons hebben het Nomite® label.

Dekbedden met dit label hebben een zeer dichtgeweven tijk en zijn bij uitstek geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt. 

Bekijk de website van Nomite voor meer informatie.

Naar Nomite.de/nl

Dons en Allergieën

Anders dan wat veel mensen u doen denken, is een dekbed van echt eendendons een prima keuze bij allergieën of allergische reacties.

De problemen die mensen vaak tegenkomen wanneer er over allergieën worden gesproken worden vaak toegekend aan allergie voor dons en veren. Dit is echter niet altijd het geval. Vaak word deze reactie niet veroorzaakt door dons of veren maar door de huisstofmijt die aanwezig is in de slaapkamer of tussen de lakens.

Een dekbed van dons en veren heeft de beste vocht-regulerende werking in vergelijking met een synthetisch of wollen dekbedden. Dit heeft als voordeel dat deze dekbedden en hoofdkussen geen fijne verblijfplaats vormen voor huisstofmijt. Het tijk dat word geweven om een donzen dekbed is minder toegankelijk voor huisstofmijt. Omdat het dekbed op een fijnere manier geweven word dan een synthetisch of wollen dekbedovertrek houd het de huisstofmijt gemakkelijker tegen, zonder dat het vocht-regulerende of ademende kracht verliest.

Dons van Responsible Down Standard

De Responsible Down Standard garandeerd de gezondheid en leefomstandigheden van ganzen en eenden die voor de productie van dons en veren worden gebruikt. Liefde voor dit product zie je terug in de behandeling van deze dieren.

Hoe dit werkt? Lees er meer over op de website van RDS. (engels)

Lees meer

Zacht en comfortabel

Vulling van met dons en veren gevuld beddengoed wordt voor gebruik eerst gewassen en gedroogd bij een temperatuur van tenminste 100° C. Daarmee voldoen alle producten aan de Europese voorschriften voor hygiëne. Dit wordt periodiek door onafhankelijke laboratoria gecontroleerd. Daarnaast is het Dons dat gebruikt word voor de kussens van Ducky Dons in overeenstemming met de huidige wetgeving voor dierenwelzijn verkregen. De herkomst van de gebruikte materialen worden vastgelegd in een documentatiesysteem. Dit wordt periodiek en onafhankelijk gecontroleerd door het IDFL.

Bekijk het assortiment van Ducky Dons bij Droomvlucht Slaapcomfort