Eastborn bij Droomvlucht Slaapcomfort

Uw Eastborn dealer

in regio Rotterdam

Eastborn bij Droomvlucht Slaapcomfort

Een topmerk als Eastborn mag in onze showroom niet ontbreken. Het merk, dat al sinds 1959 mee draait in de top van het beddensegment heeft een vaste aanstelling binnen onze beddenwinkel veroverd. De kwalitatief hoogstaande boxsprings zijn tot in detail doordacht. De bijzondere designs en natuurlijke materialen van o.a. de Sand collectie zijn optimaal te combineren samen te stellen naar wens.

De Matrassen van Eastborn

De innovatieve FeelFit matrassen van Eastborn liggen allemaal als test in onze showroom. Onze adviseurs nemen u graag mee op uw zoektocht naar het beste matras voor u. In even getallen oplopend zijn de FeelFit P4 t/m P12 matrassen oplopend opgebouwd uit pocketveren met een comfortabele afdeklaag. Door proef te liggen ervaart u welk comfort voor u het beste is.

Topkwaliteit in bedden, boxsprings en matrassen.

Eastborn boxsprings en matrassen staan synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid.

Uitsluitend de meest hoogwaardige materialen worden gebruikt tijdens de fabricage van een matras of boxspring. Deze materialen voldoen aan de aller-strengste eisen. Met Eastborn haalt u dus gegarandeerd kwaliteit in huis. Iets dat wij bij Droomvlucht Slaapcomfort hoog in het vaandel hebben staan.

Onderhoud en Garantie

Bekijk hier de onderhoud en garantievoorwaarden van Eastborn.

Naar de voorwaarden.