Eastborn bij Droomvlucht Slaapcomfort

Uw Eastborn dealer

in regio Rotterdam

Eastborn bij Droomvlucht Slaapcomfort

In de slaapkamer komt u tot rust. U maakt het uw plek in het huis om te onstpannen. Ga voor goed en voel u thuis in uw slaapkamer met Eastborn bij Droomvlucht slaapcomfort.

Een bed is iets persoonlijks. Ieder mens is uniek en daar past een eigen stijl en ontspanning bij. Dat u uw bed hier op kunt aanpassen is daarom niets dan vanzelf sprekend. Uw bed wordt net zo uniek als u dat bent. Dat is de nieuwe collectie van Eastborn.

Met een nieuwe en moderne collectie boxsprings en matrassen garandeerd Eastborn een bed voor ieder individu. Dit lukt niet in de grote onderdelen, dat zit hem in de details. Bijzondere design opties maken de boxsprings tot op de stiksel uniek. Gecombineerd met een breed assortiment aan matrassen en topdek matrassen maakt het Eastborn tot een beddenmerk waar je naar gekeken moet hebben.

Een Eastbron bed is er speciaal voor u.

Stelt u zich eens voor. Een boxspring of bed dat speciaal alleen voor u is gemaakt. Geen enkel ander persoon heeft de Eastborn boxspring Stel je eens voor, een bed dat alléén voor jouw is gemaakt. Niemand anders heeft het comfort dat jij hebt samengesteld. Van materiaalkeuze tot kleur, van afwerking tot techniek. Uw Eastborn boxspring of matras sluit helemaal aan bij uw perfecte slaaphouding. Dat is persoonlijk comfort. Dat is Eastborn bij Droomvlucht Slaapcomfort.

 

Eastborn Boxsprings en Matrassen

EASTBORN BOXSPRINGS; UNIEK IN DESIGN EN COMFORT

Bijzonder aan de boxsprings van Eastborn is dat zij geen boxspringcollectie hanteren. Waarom zou u namelijk kiezen voor een standaard boxspring als je jouw eigen Eastborn boxspring helemaal kunnen customizen?

Flexibiliteit in materiaal, kleur en van afwerking tot techniek, in jouw stijl voor jouw perfecte slaaphouding. 

Vier variërende werelden die elk een eigenwijze stijl en uitstaling hebben bieden een andere en unieke ervaring voor iedereen. De digitale wereld wordt ook in de boxsprings van Eastborn visueel gemaakt. Eigen prints op het hooftbord? Unieke stiksels of design? Het kan allemaal.


Uniek design met Eastborn boxsprings

Naast diverse hoofdborden en stoffen kun je ook nog eens kiezen uit een aantal stikselpatronen, garenkleuren en 14 verschillende bedpoten. Kortom: er valt veel te kiezen. Laat je daarom alvast inspireren door een kleine greep uit de mogelijkheden. Hoe gaat jouw droombed eruitzien?

De Eastborn-customizers kunnen veel. Heel veel. Leef je daarom eens goed uit, en neem je ideeën mee naar een Eastborn-dealer bij jou in de buurt. Met keuze uit maar liefst 15 verschillende hoofdborden en 19 verschillende stoffen kunnen jullie samen jouw unieke, sprankelende bed creëren.

Bekijk de boxsprings van Easborn

SPARKLING BY EASTBORN

Duizend-en-een bijzondere nachten met boxsprings van Eastborn.

Laat je fantasie de vrije loop en creëer een magische omgeving, gewoon in je eigen slaapkamer. Sierlijke patronen, frisse kleuren en verrassende details: dit is jouw eigen, unieke plekje.

 

NATURE BY EASTBORN

Haal de Natuur naar binnen met eastborn.

Na een nacht in de natuur word je uitgerust en fris wakker. Creëer daarom een stukje natuur in je eigen slaapkamer met een boxspring van natuurlijke kleuren en materialen. Word je al zen? 

HI-TECH BY EASTBORN

Maak een statement met jouw eigen Eastborn boxspring.

Anders dan anders. Daar houd jij van. Een innovatieve boxspring, gemaakt van vernieuwende materialen, geometrische vormen en bijzondere kleuren. Uniek en stoer, precies zoals jijzelf.

De Matrassen en Topdekmatrassen van Eastborn

Jij bent uniek, net zoals je slaapbehoeften. Daarom bestaat de matrassen collectie van Eastborn uit vier verschillende matrassen.

Elke matras is verkrijgbaar in twee verschillende hardheden en in 3 verschillende uitvoeringen. Zo is er altijd een matras dat precies op jouw wensen aansluit.

Matrassen (Slaap)garantie

Niet alleen garandeerd Eastborn een goede slaap, maar dit bewijzen zij ook met een omruilgarantie van 60 dagen! Daarnaast ben je verzekerd van 5 jaar volledige garantie op alle matrassen uit de Eastborn collectie. Bewezen kwaliteit geeft garantie. En dat slaap heerlijk.

Puur genieten op een Eastborn Topdekmatras

De comforttoppers van Eastborn doen dat waarvoor ze gemaakt zijn. Ze bieden je extra comfort. Gun jezelf nèt dat beetje extra met een luxe topdekmatras. Deze dunne, zachte laag bovenop je matras is puur genieten en zorgt voor een ontspannen nachtrust.

Welke stof past het beste bij jou?

Bekijk de stoffen en stiksels van Eastborn.

Lees meer...