Eastborn dealer Rotterdam | Ervaar het bij Droomvlucht Slaapcomfort

Uw Eastborn dealer

in regio Rotterdam

Eastborn bij Droomvlucht Slaapcomfort

In de slaapkamer komt u tot rust. U maakt het uw plek in het huis om te onstpannen. Ga voor goed en voel u thuis in uw slaapkamer met Eastborn Rotterdam bij Droomvlucht slaapcomfort.

Een bed is iets persoonlijks. Ieder mens is uniek en daar past een eigen stijl en ontspanning bij. Dat u uw bed hier op kunt aanpassen is daarom niets dan vanzelf sprekend. Uw bed wordt net zo uniek als u dat bent. Dat is de nieuwe collectie van Eastborn Rotterdam.

Met een nieuwe en moderne collectie boxsprings en matrassen garandeerd Eastborn een bed voor ieder individu. Dit lukt niet in de grote onderdelen, dat zit hem in de details. Bijzondere design opties maken de boxsprings tot op de stiksel uniek. Gecombineerd met een breed assortiment aan matrassen en topdek matrassen maakt het Eastborn tot een beddenmerk waar je naar gekeken moet hebben.

Eastborn Rotterdam; Een bed speciaal voor u.

Stelt u zich eens voor... Een boxspring of bed dat speciaal alleen voor u is gemaakt. Geen enkel ander persoon heeft de Eastborn boxspring die bij u thuis staat. 

Stelt u eens voor, een bed dat alléén voor u is gemaakt. Niemand anders heeft het comfort dat u hebt samengesteld. Van materiaalkeuze tot kleur, van afwerking tot techniek. Uw Eastborn boxspring of matras sluit helemaal aan bij uw perfecte slaaphouding. Dat is persoonlijk comfort. Dat is Eastborn Rotterdam geadviseerd door Droomvlucht Slaapcomfort.

 

Eastborn Rotterdam
Boxsprings en Matrassen

EASTBORN Rotterdam;
BOXSPRINGS met UNIEK DESIGN EN COMFORT

Gun uzelf een bijzondere van Eastborn. Rotterdam is de plek om Eastborn te ervaren Droomvlucht Slaapcomfort.

Bijzonder aan de collectie van Eastborn is dat zij geen boxspringcollectie hanteren. Waarom zou u namelijk kiezen voor een standaard boxspring als u uw eigen Eastborn boxspring helemaal kunnen customizen?

Flexibiliteit in materiaal, kleur en van afwerking tot techniek, in jouw stijl voor jouw perfecte slaaphouding. 

Vier variërende werelden die elk een eigenwijze stijl en uitstaling hebben bieden een andere en unieke ervaring voor iedereen. De digitale wereld wordt ook in de boxsprings van Eastborn visueel gemaakt. Eigen prints op het hooftbord? Unieke stiksels of design? Het kan allemaal.


Uniek design met Eastborn boxsprings

Met een ruime keuze uit diverse hoofdborden en stoffen vindt u altijd het design dat bij u past. U kunt ook nog eens kiezen uit een aantal stikselpatronen, garenkleuren en 14 verschillende bedpoten. Kortom: er valt veel te kiezen.

Laat u daarom alvast inspireren door een kleine greep uit de mogelijkheden. Hoe gaat uw droombed eruitzien?

Bekijk de boxsprings van Easborn

SPARKLING BY
EASTBORN Rotterdam

Duizend-en-een bijzondere nachten met boxsprings van Eastborn.

Laat uw fantasie de vrije loop en creëer een magische omgeving, gewoon in uw eigen slaapkamer. Sierlijke patronen, frisse kleuren en verrassende details: dit is uw eigen, unieke plek van rust.

 

NATURE BY
EASTBORN Rotterdam

Haal de Natuur naar binnen met eastborn.

Na een nacht in de natuur word u uitgerust en fris wakker. Creëer daarom een stukje natuur in uw eigen slaapkamer met een boxspring van natuurlijke kleuren en materialen. Word u al rustig bij de gedachtte? 

HI-TECH BY
EASTBORN Rotterdam

Maak een statement met uw eigen Eastborn boxspring.

Anders dan anders. Daar houd u van. Een innovatieve boxspring, gemaakt van vernieuwende materialen, geometrische vormen en bijzondere kleuren. Uniek en stoer, precies zoals uzelf.

De Matrassen en Topdekmatrassen van Eastborn Rotterdam

U bent uniek, net zoals uw slaapbehoeften. Daarom bestaat de matrassen collectie van Eastborn Rotterdam uit vier verschillende matrassen.

Op aan te sluiten bij uw comfort en lichaam is elke matras is verkrijgbaar in twee verschillende hardheden en in 3 verschillende uitvoeringen.

Matrassen (Slaap)garantie

Niet alleen garandeerd Eastborn een goede slaap, maar dit bewijzen zij ook met een omruilgarantie van 60 dagen! Daarnaast bent u verzekerd van 5 jaar volledige garantie op alle matrassen uit de Eastborn collectie. Bewezen kwaliteit geeft garantie. En dat slaap heerlijk.

Puur genieten op een Eastborn Topdekmatras

Een comforttopper doet precies wat de naam zegt. Comfort toevoegen. Kom de Topdek matrassen ervaren bij Eastborn Rotterdam. Wij adviseren bij een Eastborn boxspring altijd een topdekmatras uit te kiezen.

Gaat u voor twee eastborn matrassen en wenst u extra comfort. Of wilt u de spleet tussen de matrassen netjes weg werken? Gun uzelf dan nèt dat beetje extra met een luxe topdekmatras. Deze dunne, zachte laag bovenop uw matras is puur genieten en zorgt voor een ontspannen nachtrust.

Vind uw favoriete stof bij Eastborn Rotterdam.

Welke stof past het beste bij u?

Bekijk de stoffen en stiksels van Eastborn.

Lees meer...