Eastborn dealer Rotterdam | Ervaar het bij Droomvlucht Slaapcomfort

Uw Eastborn dealer

in regio Rotterdam

Eastborn bij Droomvlucht Slaapcomfort

In de slaapkamer komt u tot rust. U maakt het uw plek in het huis om te onstpannen. Ga voor goed en voel u thuis in uw slaapkamer met Eastborn Rotterdam bij Droomvlucht slaapcomfort.

Een bed is iets persoonlijks. Ieder mens is uniek en daar past een eigen stijl en ontspanning bij. Dat u uw bed hier op kunt aanpassen is daarom niets dan vanzelf sprekend. Uw bed wordt net zo uniek als u dat bent. Dat is de nieuwe collectie van Eastborn Rotterdam.

Met een nieuwe en moderne collectie boxsprings en matrassen garandeerd Eastborn een bed voor ieder individu. Dit lukt niet in de grote onderdelen, dat zit hem in de details. Bijzondere design opties maken de boxsprings tot op de stiksel uniek. Gecombineerd met een breed assortiment aan matrassen en topdek matrassen maakt het Eastborn tot een beddenmerk waar je naar gekeken moet hebben.

Eastborn Rotterdam; 100% Nederlands Fabrikaat.

Eastborn maakt boxsprings en matrassen met passie voor kwaliteit en innovatieve vormgeving.

Puur Nederlands vakmanschap, al sinds 1959! Hiervoor gebruikt Eastborn alleen de beste materialen. Ook worden de producten uitvoering getest om aan de hoge eisen van comfort en duurzaamheid te voldoen. Alleen zo kan Eastborn de kwaliteit garanderen die ze al jaren leveren.

De collectie is veelzijdig en functioneel. Eastborn speelt in on de huidige slaapkamertrends en combineert ambachtelijk vakwerk van toen met de technologie van nu.

 

Eastborn Rotterdam
Boxsprings

EASTBORN Rotterdam;
BOXSPRINGS met UNIEK DESIGN EN COMFORT

Gun uzelf een bijzondere boxspring van Eastborn. Rotterdam is de plek om Eastborn te ervaren bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Bij Eastborn heb je de keus uit verschillende modellen, stoffen, kleuren en poten. Zo creëert u de slaapkamer van uw dromen en dat slaapt toch een stukje beter!

Uw stijl, uw Eastborn boxspring

Of uw woonstijl nu klassiek of modern is, bij Eastborn is er altijd een boxspringcombinatie die bij uw slaapwensen past. Gaat u voor de stijl classic, loft, urban of nordic?

Bekijk de boxsprings van Eastborn

Eastborn Rotterdam
Matrassen

De Matrassen en Topdekmatrassen van Eastborn Rotterdam

U bent uniek, net zoals uw slaapbehoeften. Daarom bestaat de matrassen collectie van Eastborn Rotterdam uit vier verschillende matrassen.

Op aan te sluiten bij uw comfort en lichaam is elke matras is verkrijgbaar in twee verschillende hardheden en in 3 verschillende uitvoeringen.

Bekijk de matrassen van Eastborn