Eastborn matrassen bij Droomvlucht Slaapcomfort | Ervaar ons advies

Uitgerust wakker worden op

Matrassen van Eastborn

Eastborn matrassen Rotterdam

De matrassen van Eastborn worden met de hand in Nederland gemaakt. Een écht kwaliteitsproduct dus.

Maar hoe weet u welk matras uit de collectie van Eastborn het beste bij u past? Droomvlucht Slaapcomfort levert al ruim 21 jaar matrassen van Eastborn en is dé specialist op het gebied van slapen. Wij vertellen u graag alles over de Eastborn matrassen, de collectie en de verschillende eigenschappen. Zo kunt u zich op uw gemak inlezen en voorbereiden op een winkelbezoek. Want een goed matras koopt u in de winkel. Komt u bij ons langs?

100% Nederlandse kwaliteitsmatrassen

Eastborn Q-serie matrassen

Elke matras uit de Q-serie is uitgerust met een 7-zone Advanced Pocket interieur met elektrothermisch nageharde veren. Elk interieur is speciaal geselecteerd voor jou als zij-/buik- of rugslaper. Het lichaam wordt op de juiste wijze ondersteund door de afwisseling in de hoogte van de veren en het biedt een uitstekend ligcomfort. Er ontstaat tegendruk vanuit de veren, bijvoorbeeld in de schouder- of heupzone, zodra deze meer belast worden.

 

Eastborn H-Serie matrassen

De Hybride matrassen zijn voorzien van een Genest Advanced Pocket interieur met 300 thermisch nageharde veren per m2. Graph’In is verkoelend en en geleidt warmte 23.000 keer beter dan ander schuim. Dit zorgt voor een optimale diepe slaap en je zult fitter ontwaken. De hoogte van de matrassen en de samenstelling van de materialen zorgen voor een makkelijkere in- en uitstap.

 

Wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Gegarandeerd goed slapen vraagt om zekerheid en advies. Wij kunnen u dit geven.

In onze samenwerking en ervaring met Eastborn matrassen hebben wij alles in huis om u van het beste advies te kunnen voorzien. Matrassen van Eastborn komt met een standaard 5 jaars fabrieksgarantie. Daarnaast heeft u na levering van de matrassen 60 dagen de tijd om te wennen aan het nieuw aangemeten comfort.

Doordat de matrastijk, de hoes van de matras, is behandeld met Sensity® blijft deze langer fris. Deze pro-biotica onttrekt namelijk op natuurlijke wijze de voedingsstoffen voor allergenen en huisstofmijt aan je matras. Dat slaapt nog eens prettig.