Eastborn Stoffen en stiksels

Maak jouw boxspring uniek met

DE STOFFEN EN STIKSELS VAN EASTBORN

De stoffen en stiksels van eastborn

De boxsprings en matrassen van Eastborn kenmerken zich door een ruime keuze aan stoffen en stiksels.

Varieren in Basis en Luxe stoffen zijn er drie verschillende stofgroepen te verdelen.

Basis High tech stoffen

Basis High tech stoffen

Basis Nature stoffen

Basis Nature stoffen

Basis Sparkling Stoffen

Basis Sparkling Stoffen

Luxe High Tech Stoffen

Luxe High Tech Stoffen

Luxe Nature Stoffen

Luxe Nature Stoffen

Luxe Sparkling Stoffen

Luxe Sparkling Stoffen

Bijzondere stiksels of een bies maken jouw boxspring uniek.

Wanneer je jouw boxspring zelf gaat samenstellen wil je dat deze tot in de puntjes verzorgt is. Bijzondere stiksels of een bies maken jouw boxspring uniek. En maken de boxsprings 100% jouw.

Bij Eastborn is het mogelijk de standaard afwerking te vervangen door een sierstiksel in 10 uitgesproken garenkleuren. Laat jouw boxspring boven de concurentie uitsteigen door unieke stiksels. Een serie van 1- en 2-naaldse patronen zijn beschikbaar om de naden van jouw boxspring mee af te werken. Een contrasterende kleur stiksel is niet alleen functioneel maar geeft de boxspring een sportieve twist mee.

 

EIGEN STOF OP JOUW BOXSPRING

Eigen stof op jouw boxspring

Het is mogelijk om de gestoffeerde artikelen te bekleden met een eigen stof. Let op: de eigen stof dient u zelf te betalen. Deze stof dient op rol aangeleverd te worden. Indien niet op rol aangeleverd, zullen eventuele reclamaties achteraf niet door ons geaccepteerd worden. Eastborn zal bepalen of de stof geschikt is en of het gewenste kwaliteitsniveau met de door u gekozen stof gerealiseerd kan worden. Deze controle vindt plaats op alle ingezonden stof. Indien er op patroon gestoffeerd moet worden, zal hiervoor een meerprijs in rekening worden gebracht. Voor een patroonstof dient u hier 2 meter bij de metrages op te tellen. Colour matrassen kunnen niet op patroon gestoffeerd worden. Indien er twijfel bestaat over de geschiktheid van de stof, dient u een voorbeeld stukje stof in te sturen.


Benodigde metrages 

Voor de benodigde metrages ntvangt u van ons een inkooporder. De informatie m.b.t. de benodigde aantallen metrages zult u zo spoedig mogelijk van ons ontvangen. Bij ingezonden stof met streep of patroon kan het hoofdbord en eventuele accessoires problemen geven met de stoffeerrichting. Indien de ingezonden stof een patroonstof betreft, dient u 2 meter bij de vermelde metrages op te tellen. Het is ook mogelijk om stoffen uit onze collectie los te bestellen. U kunt stoffen bij ons inkopen per kwart meter.