Ecolife | Natuurlijke bedden uit Zweden | Droomvlucht Slaapcomfort

100% Natuurlijk, 100% handgemaakt

Ecolife uit Zweden

Ecolife | 100% Natuurlijke bedden uit Zweden

Ontdek het voordeel van 100% natuurlijke slapen met Ecolife boxsprings bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Het doel van Ecolife Beds is om handgemaakte bedden van de hoogste kwaliteit aan te bieden, gemaakt van de beste natuurlijke materialen met een tijdloos en klassiek design. De Ecolife boxsprings zijn handgemaakt in Zweden en zijn een rijkdom van de natuur. De boxsprings worden gemaakt met respect voor onze planeet, mens, dier en het milieu.

Ecolife is één met de natuur

Door de samenstelling en de natuurlijke materialen wordt vocht goed afgevoerd en kunt u heerlijk rustig slapen. De bedden zijn gemaakt van 100% natuurlijke, niet-dierlijke en hernieuwbare materialen. Daarom is het het éérste veganistische beddenmerk in Nederland.

Boxsprings van Ecolife:
Eén met de natuur.

Ecolife is Handmade in Sweden

Maak kennis met het vakmanschap van Ecolife:

Ecolife ervaren? Kom in contact met onze winkel

ECOLIFE BEDDEN EN BOXSPRINGS

ECOLIFE Bedden en boxsprings

Alle bedden van Ecolife zijn met de handgemaakt in Zweden door vakmensen in Valskog. De beddenmakers binnen het familiebedrijf hebben kennis van de branche die ze van generatie op generatie hebben geërfd. De geheimen van de oude traditie gecombineerd met de technologieën van de nieuwe tijd en een enorme passie voor het vak maken Ecolife tot een uniek en hoogwaardig product.

Bij Ecolife kunnen ze met trots zeggen:
"We weten hoe we een bed moeten maken!"

100% natuurlijk
100% Vegan

Ecolife, het eerste Vegan beddenmerk van nederland

Een Ecolife boxspring is van top tot teen Zweeds Slaapcomfort.

Zo wordt er Zweeds grenen voor de frames gebruikt. Dit wordt speciaal geselecteerd zodat het robuust is en u een de garantie op een hoogwaardig frame heeft. Alle materialen zijn met grote zorg geselecteerd om bedden van de hoogste kwaliteit te leveren en elk bed wordt tot in het kleinste detail gecontroleerd. 

De materialen die Ecolife gebruikt voor haar bedden en matrassen zijn 100% natuurlijk. Dit maakt het tot een van de weinige Vegan boxsprings en Vegan matrassen ter wereld. Er worden geen  geen dierlijke materialen in de bedden gebruikt. U kunt hierbij denken aan wol en paardenhaar. Van oudsher worden deze verwerkt in matrassen en bedden. Maar niet bij Ecolife.

Ook gebruikt Ecolife geen plastic of kunststof, chemische en synthetische toevoegingen.

100% natuurlijk
100% Vegan

Ontdek de natuurlijke materialen