Vegan boxspring kopen? | Ervaar Ecolife bij Droomvlucht Slaapcomfort

Ecolife is 100% Natuurlijk

Ontdek Vegan boxsprings

Ecolife | Vegan boxsprings

Wilt u met zekerheid een 100% vegan boxspring kopen? Maak kennis met Ecolife. 100% Natuurlijke boxsprings uit zweden, uniek in Nederland en te ervaren bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen. Bekijk het assortiment online, kom in contact of kom langs voor persoonlijk advies. U bent van harte uitgenodigd.

Duurzaam slapen is een vegan boxspring kopen

We leven in een maatschappij die steeds bewuster wordt. Alles wordt duurzamer en gezonder, dus waarom zou u ook niet duurzaam slapen en een vegan boxspring kopen?

Er wordt meer gerecycled en beter gelet op de afkomst van producten en materialen. We gebruiken minder dierlijke producten en eten vaker vegetarisch of vegan. Hierbij wordt het gebruik van dierlijke producten en materialen achterwege gelaten en ecolife past perfect in dit straatje.

Het Zweedse beddenmerk Ecolife brengt slapen op een 100% vegan bed binnen handbereik. De boxsprings van Ecolife worden namelijk gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Er is dus geen paardenhaar, schapenwol of kunstmatige stof terug te vinden in de boxsprings. In plaats daarvan wordt er gebruik gemaakt van biologische agave, natuurlijke snelgroeiende bamboe en biologisch katoen.

Ecolife mag zich het eerste veganistische beddenmerk van Nederland noemen. En u vindt de boxsprings bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen.

Alleen de beste natuurlijke materialen

Een gezonde omgeving is zeer belangrijk voor uw slaapkamer. Door met uitsluitend natuurlijke materialen te werken creëer je deze omgeving.

De natuurlijke materialen die in de vegan boxsprings van Ecolife worden gebruik zijn stuk voor stuk geselecteerd op duurzaamheid, gezondheid en comfortable eigenschappen. Zo wordt er biologische bamboe gebruikt. Dit stevige materiaal neemt tot 4x meer vocht op dan een synthetisch materiaal. De comfortlagen zijn opgebouwd uit natuurlijk geteelde latex. Dit materiaal is veerkrachtig en wordt zonder belasting op de natuur gewonnen uit de Hevea brasiliensis. Lees meer over natuurlatex. 

Het frame van een Ecolife boxspring is van Zweeds dennenhout gemaakt en zorgt door de geharde, gesterkte hoeken en framelatten voor een stabiel bed waar u minstens 25 jaar plezier van hebt. Waar normaliter paardenhaar wordt gebruikt om vocht te absorberen en beweging te minimaliseren, gebruikt Ecolife nu agave als warmte-isolator om de perfecte temperatuur te behouden. Het sisal – het veganistische alternatief gemaakt van de agaveplant ‒ zorgt dat het overtollig vocht op een natuurlijke wijze wordt afgevoerd.

Sisal;
het veganistische alternatief gemaakt van de agaveplant

Antibacterieel en ademend

De tijk van de matrassen wordt gemaakt van biologisch katoen. Samen met de bamboe heeft dit materiaal van nature een antibacteriële werking, is het hypoallergeen. Hierdoor slaapt u niet alleen fris en gezond maar wordt ook het risico op huisstofmijt verminderd. Ook zorgen de natuurlijke eigenschappen in de latex dat het stof afstoot en wordt de groei van bacteriën en mijt hierdoor belemmerd.

Door de 100% natuurlijke materialen als katoen (60%) en linnen (40%) hebben de bedden een ademend karakter en voelen ze langer fris aan. Daarbij is de stof steengewassen voor een authentiek gevoel en is elke meter stof met grote zorg ontwikkeld.


Een Vegan boxspring kopen is goed voor mens en milieu

De Ecolife-bedden worden op een duurzame manier volgens de Zweedse handwerktraditie gemaakt. Zo zijn de frames van Zweeds dennenhout gemaakt en zorgen de geharde en versterkte hoeken door de brede framelatten voor een stabiel bed voor wel 25 jaar. De sisal uit de agaveplant, het veganistische alternatief voor paardenhaar, zorgt ervoor dat het vocht wordt geabsorbeerd en het rubber in de matrassen gelijk blijft. Ecolife Beds denkt graag mee over het milieu en let erop dat de bamboe geteeld moet zijn zonder dat er gebruik is gemaakt van pesticiden. Daarbij zijn de matrassen ook nog eens gifvrij en gemaakt van hernieuwbare grondstoffen.

Verkrijgbaar bij Droomvlucht Slaapcomfort

Sinds 2022 zijn de boxsprings van Ecolife ook in Nederland verkrijgbaar. Dé plek om dit te ervaren is de beddenwinkel van Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen.

Met de ruime collectie stoffen en diverse kleuren vind je altijd een bed dat past bij uw interieur en smaak. Maak je boxspring af met een hoofdbord op maat en bijpassende bedpoten, en ervaar het gevoel van uitgerust wakker worden.

100% natuurlijk
100% Vegan

Ecolife, het eerste Vegan beddenmerk van nederland

Een Ecolife boxspring is van top tot teen Zweeds Slaapcomfort.

Zo wordt er Zweeds grenen voor de frames gebruikt. Dit wordt speciaal geselecteerd zodat het robuust is en u een de garantie op een hoogwaardig frame heeft. Alle materialen zijn met grote zorg geselecteerd om bedden van de hoogste kwaliteit te leveren en elk bed wordt tot in het kleinste detail gecontroleerd. 

De materialen die Ecolife gebruikt voor haar bedden en matrassen zijn 100% natuurlijk. Dit maakt het tot een van de weinige Vegan boxsprings en Vegan matrassen ter wereld. Er worden geen  geen dierlijke materialen in de bedden gebruikt. U kunt hierbij denken aan wol en paardenhaar. Van oudsher worden deze verwerkt in matrassen en bedden. Maar niet bij Ecolife.

Ook gebruikt Ecolife geen plastic of kunststof, chemische en synthetische toevoegingen.

100% natuurlijk
100% Vegan

Ontdek de natuurlijke materialen