Equilli | Onderbouwde ondersteuning | Droomvlucht Slaapcomfort

Equilli bij Droomvlucht Slaapcomfort

Uitvinders van de nachtrust

Equilli | Wetenschappelijk onderbouwde ondersteuning

Dat slapen een vak apart is bewijst Equilli. Een wetenschappelijk onderbouwd meetsysteem bouwt stap voor stap een matras dat perfect past bij uw lichaam. 

Om u goed te kunnen adviseren is vakkennis nodig. Inzicht in het menselijk lichaam, slaaphouding, lichamelijk herstel en de beste manier om dit allemaal zo comfortabel mogelijk te bereiken. Dat ieder mens uniek is, is niets nieuws. Maar dat we een matras kunnen samenstellen dat perfect past bij uw slaap afdruk wél!

Onze Equilli opstelling in Zevenhuizen

Onze Equilli opstelling in Zevenhuizen

Equilli Scan

Equilli Scan

Diverse comfort opties van Equilli

Diverse comfort opties van Equilli

Maak een afspraak met Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is dé Equilli specialist in Zuid-Holland. Door een afspraak te maken bent u verzekerd van persoonlijk advies op maat.

In onze winkel in Zevenhuizen is het gehele assortiment Equilli matrassen te vinden. Door een afspraak te maken voor een Support Scan kunnen onze adviseurs u ongestoord alle mogelijkheden laten zien. Voor het Support Scan is het niet nodig een afspraak te maken. Dit is echter wel handig, omdat u op deze manier gegarandeerd bent van een persoonlijke adviseur. Deze kan dan alle tijd nemen om samen met u het best matras samen te stellen.

Maak een afspraak

Waarom Equilli

Daarom kiest u voor Equilli.

Beter slapen begint bij je matras. Maar hoe weet je dat je de juiste keuze maakt? Droomvlucht Slaapcomfort heeft het antwoord: Equilli.

Even liggen in de toonzaal zegt weinig over je slaapcomfort op lange termijn. Maar toch is dit de manier om u van advies te kunnen voorzien. Maar wat als je na advies en proefliggen toch de foute keuze gemaakt lijkt te hebben? We horen steeds vaker de twijfel in onze beddenwinkel. Maar met Equilli wordt dit probleem verleden tijd.

In 2014 is een team van wetenschappers onder leiding van dr. ir. Vincent Verhaert aan de slag gegaan met een slaapsysteem. Uit diverse onderzoeken werdt Equilli opgericht. Het resultaat? Een wetenschappelijk onderbouwd meetsysteem. Bijzondere technologie, een modulaire matras en flexibiliteit na aankoop maken de Equilli matrassen dé oplossing voor iedereen. De matrassen worden op het lichaam van de klant samengesteld. 

Het doel van Equilli? Een betere, gezonde nachtrust voor elke klant!

Ervaar Ergonomie op maat

Alles is relatief, behalve uw nachtrust

Equilli; de uitvinders van nachtrust

Wetenschappers durven alles in vraag stellen, van de oorsprong van het universum tot de manier waarop je slaapt.

Bij Equilli zit wetenschap in ons DNA. We maken onze modulaire matrassen op jouw maat en steunen daarbij op stevig universiteitsonderzoek. Want een goede nachtrust begint bij de juiste matras. Dat is een wetenschap!

Ontdek alles over de Smartscan van Equilli.

Smartscan