Equilli | Smart Scan | bij Droomvlucht Slaapcomfort

EQUILLI | SMART SCAN

Maatwerk in persoonlijk comfort

Equilli | Smart Scan

De Equilli Personal Sleep Scan is een wetenschappelijk gefundeerde meting van uw rug en slaaphouding.

Op een eenvoudige manier wordt er een scan gemaakt van uw lichaam. U hoeft alleen maar even in de zij- en rugpositie plaats te nemen op het meetbed. Het systeem meet dan uw persoonlijk indrukkingsprofiel. Dit profiel bestaat uit een weergave van de belasting rond hoep, schouders, benen en zij. Op die manier bepalen we welke matras samenstelling voor u het best is.

Waarom is het nodig?

Uit de meer dan tienduizend metingen die in het onderzoek zijn gedaan is een duidelijke conclusie getrokken: Uw profiel is net zo uniek als uzelf.

De juiste ondersteuning moet dus persoonlijk worden vast gesteld. Hierbij moeten uw hoofd, nek en wervelkolom op een horizontale lijn liggen. Het is dus voor iedereen anders. De Sleep Scan van Equilli brengt deze persoonlijke ondersteuning objectief in kaart.

Persoonlijk gesprek

Persoonlijk gesprek

Wij gaan graag met u in gesprek. Onze slaapadviseurs inventariseren uw huidige slaapsituatie. Hebt u ergens klachten? Wat is uw favoriete slaaphouding?Allemaal nuttige informatie die belangrijk is om u zo goed mogelijk verder te helpen.

Proefliggen

Proefliggen

Om al deze informatie te kunnen verwerken in een advies gaat u proefliggen. Aan de hand van de scan stelt de slaapadviseur uw matras samen. U neemt plaats, en zo kunt u uitgebreid test liggen. Hierbij is het belangrijk om zelf de verschillende comfortopties uit te proberen. Niet in slaap vallen!

Sleep Scan

Sleep Scan

Tijdens het proefliggen wordt de Personal Sleep Scan ingeschakeld. Deze meet uw indrukkingsprofiel en berekent welke ondersteuning u nodig heeft ter hoogte van schouders, taille en heup. Zo krijgt u objectief advies op maat. Bijsturen gebeurt ter plekke, het resultaat: perfect, persoonlijk slaap comfort.

Equilli Smart Scan of drukmeting?

Om beter te begrijpen waarom de Smart Scan van Equilli écht beter is bekijken we het verschil tussen deze scan en een drukmeting.

Een drukmeting meet de contactdruk tussen de huid en het matrasoppervlak. Dit klinkt aantrekkelijk, maar meestal niet de juiste benadering wanneer u opzoek bent naar goed comfort. Dit wordt namelijk voornamelijk gebruikt om doorlig wonden bij bedlegerige patiënten te vermijden. Het geeft echter geen informatie over de vervorming van het slaapsysteem. Ook kijkt het niet naar de vervorming van de wervelkolom. Iets dat bij het zoeken naar de perfecte slaaphouding zeer belangrijk is.

De Equilli Sleep Scan is ontwikkeld met deze slaaphouding in het achterhoofd. Het leert ons exact hoe diep de verschillende lichaamsdelen in de matras wegzakken in verschillende slaaphoudingen. En dit is voor iedereen anders.

Op deze manier zijn onze slaap experts in staat een perfect beeld te krijgen van uw slaapbehoefte. Hierbij kan aansluitend het passende matras uitgezocht worden, en bent u verzekerd van perfecte ondersteuning.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN SMART SCAN

Droomvlucht Slaapcomfort is dé Equilli specialist in Zuid-Holland. Door een afspraak te maken bent u verzekerd van persoonlijk advies op maat.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een Smart Scan