Luxe hotelovernachting cadeau | Droomvlucht Slaapcomfort

Folderactie: Luxe hotelovernachting cadeau

 HELAAS; Deze actie is afgelopen 

In samenwerking met hotel 't Goude Hooft geven wij de hele maand November én December een luxe hotelovernachting cadeau.

Ontdek Den Haag op een manier die u nog nooit heeft ervaren. De luxe ingerichte suites van het hotel staan bekend om haar luxe en comfort. ingericht in combinatie met de boxsprings van Serta stelt het u in staat alvast kennis te maken met uw nieuwe manier van slapen.

’t Goude Hooft was ooit een herberg voor mensen van buiten de stad, een taveerne voor de bezoekers van de markten en een ontmoetingsplaats waar ridders vergaderden. Na de tweede Wereldoorlog is het volledig gerestaureerd en herbouwd. In 2012 is onder nieuwe leiding weer een volledig luxe sfeer gegeven aan 't Goude Hooft. En nu ademt het sfeer, verleden en comfort.

'T Goude Hooft

'T Goude Hooft

Een unieke locatie in centrum Den Haag. Ervaar sfeer, comfort en gemak in de oudste herberg van onze politieke hoofdstad.

'T Goude Hooft hotelkamer

'T Goude Hooft hotelkamer

De luxe hotelsuites van 't goude hooft zijn stijlvol ingericht en uitgerust met boxsprings van Serta. Een goede nachtrust is dus gegarandeerd.

'T Goude Hooft Restaurant

'T Goude Hooft Restaurant

De Herberg van 't goude hooft geeft de gelegenheid om ook culinair heerlijk te genieten.

Hoe maakt u kans op een overnachting

Droomvlucht Slaapcomfort heeft begin november een folder huis aan huis laten verspreiden. Hierin zit een Hotel Voucher en deze heeft u nodig!

Neem de folder of voucher mee naar de winkel en meld bij uw ronde door de winkel deze coupon. Bij aanschaf van een complete boxspring combinatie krijgt u deze overnachting cadeau*


Verzilver uw overnachting

Wanneer u uw overnachting wilt verzilveren dan regelen wij dit voor u. Wel zo makkelijk.

Op uw orderbevestiging wordt een aantekening gemaakt en een los product vermeld met de vermelding van de overnachting. Wij willen u hierin volledig ontzorgen en zullen de reservering en bevestigingen voor u regelen. Houd hierbij rekening met beschikbaarheid van de hotelkamer. Wij vragen u hierom om minimaal 4 weken van te voren de gewenste datum aan ons door te geven, waarna wij de rest voor u regelen.

Op deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing.

  • Deze actie is een samenwerking tussen Droomvlucht Slaapcomfort en 't Goude Hooft.
  • Deze actie geld alleen op vertoon van onze najaarsfolder.
  • U ontvangt deze actie bij aanschaf van een complete boxspring combinatie vanaf €2000,-
  • Deze actie is niet te combineren met andere acties of kortingen.
  • Deze folderactie loopt van 01-11-2019 tot 31-12-2019
  • Order voor deze datum zijn uitgesloten van deelname aan deze actie
  • Wanneer u geen gebruik wenst te maken van het aanbod kan deze worden omgezet in een korting tot maximaal 10% op het totaalbedrag van uw boxspring combinatie.