Heckett&Lane bij Droomvlucht Slaapcomfort | Dekbedovertrekken en meer

Luxe dekbedovertrekken van

Heckett&Lane bij Droomvlucht Slaapcomfort

Dekbedovertrekken van Heckett&Lane bij Droomvlucht Slaapcomfort

Bij Heckett & Lane draait alles om lekker en comfortabel slapen. Daarom vindt u een groot deel van de dekbedovertrekken collectie bij Droomvlucht Slaapcomfort in de beddenwinkel.

Al meer dan 20 jaar maakt Heckett&Lane dekbedovertrekken met een verhaal. Met veel aandacht voor detail is een uitgebreid assortiment hoogwaardige dekbedovertrekken samengesteld. Je goed voelen en heerlijk uitgerust aan een nieuwe dag kunnen beginnen: dat is het uiteindelijke doel.

In de afgelopen jaren heeft Heckett&Lane veel kennis opgedaan en gevoel ontwikkeld voor de beste en mooiste materialen en stoffen. Maar wat Heckett&Lane écht uniek maakt is het uitgesproken design en kwaliteit. Steeds opzoek naar de mooiste beelden en designs reizen de fotografen van Heckett&Lane de hele wereld over.


Er gaat een (bedden)wereld voor je open

De designers van heckett&Lane reizen de hele wereld over.

Geinspireerd door kleuren, geuren en smaken van de wereld gaan zij aan de slag met het design. Kenmerken van de flora en fauna, de architectuur, het straat- en uitgaansleven, de muziek en de totale atmosfeer van de verschillende landen is dan ook als een rode draad terug te vinden in de designs van Heckett&Lane.

Eenmaal thuis is het altijd weer de uitdaging om de vertaalslag te maken naar opvallende en unieke designs die ons bedlinnen gaan sieren. Designs die je nergens anders ziet en die de sfeer van een verre bestemming of een levensstijl weerspiegelen en in je slaapkamer brengen.


Heckett&Lane; Inspiring Bedlinnen

De ontwerpen kunnen rijk gekleurd zijn, overdadig en uitbundig. Maar ook ingetogen en rustgevend. Stijlvol en eigentijds, of juist heel authentiek en altijd gebaseerd op de inspirerende werkelijkheid.

Om die reden noemen we onze collecties ‘Inspiring bedlinen’. Stuk voor stuk zijn het collecties waarmee we hopen een stukje van onze inspiratie op u over te brengen.?Inspiratie om uw eigen slaapkamer die touch te geven die ervoor zorgt dat het die ene unieke plek in huis wordt waar je heerlijk tot rust komt. Omdat het er zo goed uitziet, zo goed voelt, omdat je het er eenvoudig heerlijk vindt.

#GlacierVoyage

Wat een uitbundige pracht en praal, wat een rijke motieven, wat een glans en wat een glitter.

Heckett&Lane collectie: #GlacierVoyage

Op de gletsjer is het mooi en tegelijkertijd gevaarlijk. Daarom is voorzichtigheid geboden. Een gids zou fijn zijn. Dekbedovertrekserie Glacier Voyage wil jou – in je slaapkamer – de illusie geven van het gletsjerlandschap met al zijn witte en blauwe tinten.

Met zijn grillige sneeuw- en ijsformaties en niet te vergeten zijn pracht en praal. Zoals een gletsjer een vallei kan bedekken, zo kunnen de dekbedden van Heckett & Lane jou bedekken: warm, zacht en eigenlijk om er niet meer onderuit te komen.

Bekijk de collectie

#MidnightGarden

Ben je klaar voor een rondje Hollywoodse sfeerbeelden met bloemen en planten in de hoofdrol?

Heckett&Lane collectie: #MidnightGarden

Zoals met wel meer dekbedovertrekseries van Heckett & Lane het geval is, heeft de wereld van de film een zekere invloed uitgeoefend op onze designers. Midnight Garden is daar dus geen uitzondering op.

De inspirerende beelden, geluiden en niet te vergeten de muziek van talloze verfilmde sprookjesverhalen zijn de bron voor de designs van de satijnen en katoenen dekbedovertrekken. Ben je klaar voor een rondje Hollywoodse sfeerbeelden met bloemen en planten in de hoofdrol?

Bekijk de collectie

#ModernAffair

In de wereld van de ‘affaires’ speelt de slaapkamer een belangrijke rol. Dáár worden de hofmakerijen...

Heckett&Lane collectie: #ModernAffair

In de wereld van de ‘affaires’ speelt de slaapkamer een belangrijke rol. Dáár worden de hofmakerijen bezegeld, daar moet blijken of een keus een gelukkige was. Op verhitte momenten lijkt het uiterlijk van de slaapkamer er niet veel toe te doen, maar niets is minder waar.

Sfeer, verlichting, materialen en kleuren dragen bij aan het slagen van de verboden ontmoeting en geven romantiek en verleiding een extra dimensie. Vertaald naar dekbedovertrekserie Modern Affair levert dat roze tinten op en bloemen. Als goedmakertje?

Bekijk de collectie

#RockRoyalty

Wat een uitbundige pracht en praal, wat een rijke motieven, wat een glans en wat een glitter.

Heckett&Lane collectie: #RockRoyalty

Een statig landhuis, een kasteel bijna, waarvan de eigenaren op z’n minst excentriek genoemd mogen worden. En met in elk slaapvertrek een andere sfeer en kleur: blauw, paars, bruin en goud. Wat een uitbundige pracht en praal, wat een rijke motieven, wat een glans en wat een glitter.

Van diep zwart marmer en goud, tot panterprints en Paisleys. En van Oriëntaals Barok gekrul tot Japans ogende fluwelen bloemenpracht. Dit alles in één collectie? Het kan, dat bewijst Heckett & Lane met de dekbedovertrek collectie Rock Royalty.

Bekijk de collectie

#Rusticlife

De boswandeling onder de dekbedovertrekken, is het nu herfst of winter?

Heckett&Lane collectie: #RusticLife

Rustic Life staat voor de fijne droge winter. Geen sneeuw en ijs, maar lage zonnestralen door goudbruine bladerdekken: de Indian Summer in optima forma zeg maar. De boswandeling onder de dekbedovertrekken, is het nu herfst of winter?

Rustic Life laat zich van zijn beste kant zien in diverse aardse bostinten, takken, bladeren, bomen en wederom die laagstaande zon die alles in brand lijkt te zetten. En de kleuren overweldigend maakt.

Bekijk de collectie

#Serenity

Hoe maagdelijk ligt de berijpte akker in de windstille winterochtend...

Hecket&Lane collectie: #Serenity

Hoe maagdelijk ligt de berijpte akker in de windstille winterochtend. De halmen strak in het wit, bij de lichtste aanraking verliezen ze minuscule ijskristallen, voor het oog nauwelijks waarneembaar. De adem bevriest en vormt schijnbaar rookpluimen. Dit is de wereld van Serenity.

Hier valt de kalme, stilstaande winterlucht als een deken over het veld. Net als de dekbedovertrekken over jou heen vallen. Met prachtige namen en designs, zó uit de natuur genomen. Stil, sereen, kalm, wit: Serenity.

Bekijk de collectie