Vakkundig advies en informatie | Droomvlucht Slaapcomfort

Vakkundig advies

Weet waar u op slaapt

Vakkundig advies en informatie

Bij droomvlucht slaapcomfort staat Vakkundig advies centraal. Door u van de juiste informatie te voorzien weet u waar u op slaapt.

Het oriëntatie proces opzoek naar een nieuw bed begint voor ons online. Onze gehele slaapcollectie staat dan ook netjes overzichtelijk op deze website. Hier proberen wij u van zo veel mogelijk informatie over onze producten te voorzien. Een bed online kopen is echter niet waar wij in geloven. Het is moeilijk te bepalen of u goed wordt ondersteund zonder zelf op het bed te hebben gelegen. Wanneer u een bezoek brengt aan onze beddenwinkel gaat u nooit met lege handen naar buiten.

Onze verkoop adviseurs zijn gespecialiseerd in slapen en slaapcomfort. We geven u rustig de tijd om rond te kijken in onze beddenwinkel. Rust is immers belangrijk, zowel in de slaapkamer als in de beddenwinkel. Wanneer u bij uw bezoek aan onze showroom vragen heeft staan wij altijd voor u klaar deze naar vermogen te beantwoorden. Wij leggen u graag uit waarom het ene product perfect bij u past, en het andere iets minder. Door proef te liggen, uw rug te bekijken en mee te denken met uw budget wordt de perfecte slaapcombinatie voor u samengesteld.

Uitgebreide informatie en advies

Niet alle informatie kan zichtbaar zijn in de winkel. 

Daarom vertellen wij u graag meer over de geschiedenis, producteigenschappen of materialen op deze pagina's.
Heeft u naar aanleiding van deze uitleg nog vragen? Wacht dan niet, en stel deze via ons aanvraag formulier.

BLOG

Lees informatie over slapen, ontspannen en meer...

Lees verder