Persoonlijk Advies | Slaapadvies op maat bij Droomvlucht Slaapcomfort

Persoonlijk slaapadvies op maat

Persoonlijk Advies | Slaapadvies op maat

Ontdek wat écht persoonlijk advies voor jou kan betekenen. Vertrouw op de jarenlange ervaring van Droomvlucht Slaapcomfort.

Van het moment waarop u bij Droomvlucht Slaapcomfort door de deur stapt tot aan het moment dat onze bezorgers uw huis opgeruimt achter laten. Alle onderdelen moeten kloppen wanneer opzoek gaat naar een goed bed en goed advies. Maar wanneer u goed slaapadvies op maat wilt ontvangen moet de tijd voor u worden genomen. Dit is bij ons vanzelfsprekend. Van onze adviseurs in de beddenwinkel tot onze specialist op de bezorgauto.

Iedereen heeft maar één doel: Een goede nachtrust voor u.

Persoonlijk advies op maat 

Wij vinden het belangrijk dat u goed geadviseerd een bed aanschaft. Weet waarop u slaapt, en weet wat goed voor u is.

Persoonlijk advies op maat klink vanzelfsprekend, maar dit is helaas niet overal het geval. Regelmatig zien wij producten langs komen waarvan men beweert dat het 'voor iedereen geschikt is'. Hier geloven wij niet in. Ieder persoon en ieder lichaam is uniek, en hier past dan ook persoonlijk advies bij. Hier nemen wij graag de tijd voor. Door proef te liggen in de winkel krijgen wij een goed beeld van uw behoefte aan ondersteuning en comfort. Door de verschillende mogelijkheden naast elkaar te laten voelen en zien krijgt u een passend beeld van het beste bed voor u. Samen met u worden uw wensen en behoeften op een rijtje gezet. Hieruit komt al snel een optimale combinatie naar boven welke voor u een goede nachtrust gaat opleveren. 


Een persoonlijke afspraak

Vakkennis en aandacht voor u als klant, dat maakt het verschil. En hier nemen wij graag de tijd voor.

Door een afspraak te maken met een van onze adviseurs weet u zeker dat de juiste combinatie voor u wordt gevonden. Wij raden u dan ook aan om, wanneer u echt goed advies wenst te ontvangen, een afspraak te maken in een van onze beddenwinkels. Wij kunnen specifieke klachten of eisen alvast vooraf inventariseren, waardoor u bij uw bezoek gelijk van een passende oplossing kan worden voorzien. Ook krijgt u uw eigen adviseur toegewezen die de tijd neemt en met u mee loopt tot dat u tevreden bent.

Ook open buiten de standaard openingstijden.

Maak gerust een afspraak voor een persoonlijke koopavond. Onze adviserus nemen dan alle tijd voor u om u van persoonlijk advies te voorzien.

Maak een afspraak


Haal- en brengservice

Heeft u geen beschikking over vervoer? Wij komen u graag thuis ophalen en brengen u weer veilig thuis na de afspraak. Dat doen wij kosteloos, als service van de zaak. 

Meer weten over onze bijzondere services en mogelijkheden? Maak een afspraak met een van onze specialisten en laat u informeren.

Kom in contact

Klantenvertellen over Droomvlucht Slaapcomfort

Wij streven altijd naar Vakkundig Advies, Optimale Service en Persoonlijk benadering. Om dit te kunnen garanderen werken wij samen met klantenvertellen.nl. Deze onafhankelijke partij stelt u als klant in staat een review achter te laten.

Lees meer...

Herman uit: Lopik

"van de aankoop tot en met het bezorgen perfect geholpen."

Wendy uit: Ridderkerk

"Zeer prettige zaak, waar men de tijd voor je neemt en er goed naar je wensen wordt geluisterd. Vakkundig en erg vriendelijk personeel. Ik kan Droomvlucht Slaapcomfort iedereen aanbevelen."

Richard uit: Moerkapelle

"Goed advies en er werd ruim de tijd genomen om verschillende matrassen te proberen in de winkel. De matrassen werden netjes op de gewenste etage afgeleverd en de verpakkingen werden meegenomen."