Karel mintjens bij Droomvlucht Slaapcomfort

Puur hout

bij Karel Mintjens

Karel mintjens bij Droomvlucht Slaapcomfort

Helaas. Karel Mintjens gaat uit ons assortiment
Heeft u een vraag? Bel dan: 0180 - 328231

Karel Mintjens is een meester met hout. Deze moderne ledikanten, bewerkt met écht hout, vind u dan ook vanzelfsprekend terug in onze beddenwinkels.

Door uitsluitend met natuurlijke producten te werken en alleen geselecteerd hout te gebruiken uit duurzaam beheerde bossen, garandeert Karel Mintjens zowel kwaliteit als duurzaamheid. Naast kwalitatief hoogstaande ledikanten bied Karel Mintjens ook bijzetmeubelen, kasten, tafels en stoelen. Zo kunt u uw slaapkamer geheel inrichten zoals u dat wilt.

100% duurzaam

Alle producten van Karel Mintjens worden met respect voor de natuur geproduceerd

Karel mintjens gaat voor 100% Eco Friendly

Respect voor de natuur staat centraal voor de Mintjens Group. Het zorgvuldig geselecteerde hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De ecologische oliën bevatten geen schadelijke stoffen en de productie gebeurt met 100% hernieuwbare energie.

100% BELGISCH

Al meer dan 50 jaar produceert het familiebedrijf Mintjens Group eiken meubelen van topkwaliteit in het Kempische Westmalle. Made in Belgium is niet zomaar een statement, maar staat voor kwaliteit, knowhow, flexibilieit, correcte levertijden en een snelle betrouwbare service.

100% KWALITEIT

De designers van Mintjens Group zijn steeds op zoek naar de nieuwste technologieën om een betaalbaar, kwalitatief en aantrekkelijk product te maken. Het hout van de massieve eiken meubels wordt zorgvuldig geselecteerd om het allerbeste resultaat te bekomen.

PURE KLEUREN

Eik is een natuurproduct; elke nerf, kleurschakering of noest is verschillend en dit maakt een eikenmeubel net uniek. Uiteraard is een goede bescherming en verzorging essentieel. Daarom schenken wij gratis WOCA onderhoudszeep (750 ml) bij elk Mintjens-meubel in olieafwerking in een “Pure kleur”.
Dagelijks onderhoud doe je met een licht-vochtige doek of stofdoek.
Door regelmatig te behandelen met zeep voed je het meubel meer en zal de bescherming verhogen.
Gebruik nooit wondermiddelen, sprays, detergenten, schuurpapier, staalwol of bijtende producten omdat deze de olielaag zullen aantasten. Er zullen grauwe, matte of glanzende vlekken ontstaan die niet meer verwijderd kunnen worden.

 Karel Mintjens Bronx 

 Industrieel meesterschap 

Bronx; Young Urban Industrial

Met de rauwe wijk uit New York in het achterhoofd is een collectie neergezet die voor zich spreekt. Door een mix van rustiek houten fineer en uitgesproken metaalwerk is een industriële look gecreëerd. Hierdoor springt deze stoere slaapcollectie ongetwijfeld in het oog. De ruwe oppervlaken en metaal vormen een rode draad door het gehele slaapprogramma.

 Karel Mintjens Stuga 

 Back to basic 

Stuga; Back to Basic

Het slaapprogramma Stuga is schitterend in haar eenvoud.

“Less is more”

Less is more geldt absoluut voor de collectie Stuga. De strakke plankenstructuur, de lange grepen van de kastdeuren en het minimalistische design zijn slechts enkele kenmerken van deze prachtige slaapcollectie. Voorzien van de modernste snufjes zoals een draadloze adapter of bluetooth speaker in bed, maken dit slaapprogramma meer dan uniek.

 Karel Mintjens Eden 

 Perfect start of the DAY 

Eden; Relax in style

Deze houten slaapkamer zorgt voor een gezonde slaapom - geving en verkwikkend slaapcomfort. De perfect passende bijmeubelen en kasten toveren een glimlach op je gezicht, om het even met welk been je uit bed bent gestapt.

 Karel Mintjens 
 Madison 

 Stoer vs. Elegant 

Madison; Stoer vs. Elegant

Het ledikant Madison combineert ruw karktereiken met enkele subtiele metaalaccenten. Een gedurfte en geslaagde combinatie.

Vanaf de eerste ruwe schets op papier tot aan de montage van het afgewerkte meubel werkt Karel Mintjens met gepassioneerde designers en meubelmakers. Alleen zo behalen ze de hoogste kwaliteitsnormen met het grootste respect voor de natuur. Dit alles komt terug in het ledikant madison. Met gepaste trots hebben we dit ledikant dan ook in onze beddenwinkel staan.