Karel mintjens bij Droomvlucht Slaapcomfort

Puur hout

bij Karel Mintjens

Karel mintjens bij Droomvlucht Slaapcomfort

Karel Mintjens is een meester met hout. Deze moderne ledikanten, bewerkt met écht hout, vind u dan ook vanzelfsprekend terug in onze beddenwinkels.

Door uitsluitend met natuurlijke producten te werken en alleen geselecteerd hout te gebruiken uit duurzaam beheerde bossen, garandeert Karel Mintjens zowel kwaliteit als duurzaamheid. Naast kwalitatief hoogstaande ledikanten bied Karel Mintjens ook bijzetmeubelen, kasten, tafels en stoelen. Zo kunt u uw slaapkamer geheel inrichten zoals u dat wilt.

100% duurzaam

Alle producten van Karel Mintjens worden met respect voor de natuur geproduceerd

Karel mintjens gaat voor 100% Eco Friendly

Respect voor de natuur staat centraal voor de Mintjens Group. Het zorgvuldig geselecteerde hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De ecologische oliën bevatten geen schadelijke stoffen en de productie gebeurt met 100% hernieuwbare energie.

100% BELGISCH

Al meer dan 50 jaar produceert het familiebedrijf Mintjens Group eiken meubelen van topkwaliteit in het Kempische Westmalle. Made in Belgium is niet zomaar een statement, maar staat voor kwaliteit, knowhow, flexibilieit, correcte levertijden en een snelle betrouwbare service.

100% KWALITEIT

De designers van Mintjens Group zijn steeds op zoek naar de nieuwste technologieën om een betaalbaar, kwalitatief en aantrekkelijk product te maken. Het hout van de massieve eiken meubels wordt zorgvuldig geselecteerd om het allerbeste resultaat te bekomen.

PURE KLEUREN

Eik is een natuurproduct; elke nerf, kleurschakering of noest is verschillend en dit maakt een eikenmeubel net uniek. Uiteraard is een goede bescherming en verzorging essentieel. Daarom schenken wij gratis WOCA onderhoudszeep (750 ml) bij elk Mintjens-meubel in olieafwerking in een “Pure kleur”.
Dagelijks onderhoud doe je met een licht-vochtige doek of stofdoek.
Door regelmatig te behandelen met zeep voed je het meubel meer en zal de bescherming verhogen.
Gebruik nooit wondermiddelen, sprays, detergenten, schuurpapier, staalwol of bijtende producten omdat deze de olielaag zullen aantasten. Er zullen grauwe, matte of glanzende vlekken ontstaan die niet meer verwijderd kunnen worden.