Uitgerust onderweg naar Droomvlucht Slaapcomfort Krimpen ad IJssel

Met een juiste route beschrijving

Komt u goed bij ons terecht

Uitgerust onderweg naar Droomvlucht Slaapcomfort Krimpen aan den IJssel

Ga uitgerust onderweg naar Droomvlucht Slaapcomfort Krimpen aan den IJssel.

Om de weg naar onze winkel goed te kunnen vinden is de juiste voorbereiding wel handig om te nemen. De aanrij route is onlangs veranderd, vandaar dat wij u graag uitleggen hoe u het beste bij onze winkel kunt komen. Om er voor te zorgen dat u goed voorbereid op pad kan gaan verzoeken wij u uw navigatie aan te zetten en hier onze adresgegevens in te vermelden. Gebruik: Rotterdamsweg 64, 2921 AP  Krimpen aan den IJssel

Mocht het gebruik van een navigatie lastig zijn dan is het met een paar korte aanwijzingen heel duidelijk te maken. Dit doen wij dan ook graag voor u.

 

Goed voorbereid op weg.

Bekijk de route op Google >

De aanrijroute vanaf de Algerabrug

Wanneer u vanuit Capelle aan den IJssel of Rotterdam onze beddenwinkel wilt bereiken dan moet u over de Algerabrug.

Volgt u de volgende stappen dan bent u zo bij de winkel:

  • Neem wanneer u OVER DE BRUG komt de afslag OP HET KRUISPUNT, NAAR RECHTS. U slaat dus na de brug NIET direct af, maar rijd door. (deze directe afslag is per 01-09-2022 gesloten)
  • Wanneer u op het kruispunt rechts af bent geslagen slaat u GELIJK WEER RECHTS af voor de grote boom.
  • Vervolgens volgt u de weg parallel. En slaat u rechts af de Oosterstraat in.
  • De eerst volgende afslag slaat u wederom rechts af de Blijdendijkstraat in.
  • U volgt deze weg totdat u bij het fietspad, parallel aan de doorgaande weg uitkomt. Dit is de Rotterdamsweg.
  • U slaat voor een laatste keer rechts af de 'fietsers-eerst' weg op en vervolgen ziet u onze winkel direct rechts en kunt u parkeren voor de deur.

De aanrijroute vanuit de krimpenerwaard

Wanneer u vanuit Krimpen aan de Lek, Bergambacht of Stolwijk naar onze winkel komt is uw aanrijroute niet veel anders meer. Het kruispunt is geopend en zodra u hier aankomt sorteert u links voor om af te slaan de stormpolder in.

Vervolg aansluitend de routebeschrijving zoals hierboven. U ziet zo een mooi stukje 'oud Krimpen' voordat u bij onze winkel aankomt.

Volg de Route ROTTERDAMSWEG

Ontvang 1 op 1 slaapadvies met een van onze adviseurs.

Bent u op zoek naar een nieuw bed of matras, maar wilt u tijdens de Corona-maatregelen zo min mogelijk in contact komen met andere mensen? Bij Droomvlucht Slaapcomfort is dat geen probleem. Speciaal voor u ontvangen wij u graag binnen de reguliere openingstijden in een van onze winkels.

U bent dan als enige klant in de winkel waarbij onze verkopers uitgebreide maatregelen nemen om u zo veilig en goed mogelijk te helpen. Want uw welzijn en dat van onze mensen staat altijd voorop. Om een afspraak te maken kunt u contact opnemen met onze winkels in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel

Hiervoor komen wij graag met u in contact.

U kunt met ons telefonisch een intake-gesprek voeren om er zo achter te komen wat uw wensen zijn. Er wordt gekeken naar u als persoon, uw wensen voor uw slaapkamer én budget. Daarbij worden de mogelijkheden binnen ons assortiment vergeleken en uitgelegd om u zo een goed beeld te geven van alle mogelijkheden.

  • Bel met onze Beddenwinkel Zevenhuizen; 0180 328231
  • Bel met onze Beddenwinkel Krimpen aan den IJssel; 0180 516563

Daarnaast zijn onze winkels tijdens onze reguliere openingstijden telefonisch bereikbaar en open voor Click&Collect zodat er altijd een medewerker antwoord kan geven op vragen omtrent leveringen, service bezoeken of voor verkoop gerelateerde ondersteuning.

Uw afspraak wordt beloond

Onze winkel is speciaal voor u geopend voor advies op gebied van zorg en slapen.

Wij waarderen uw afspraak met een cadeautje. U ontvangt 10% van uw aankoopbedrag in extra’s cadeau. Denk hierbij aan een passend kussen, bedtextiel, dekbed of overtrek.