SwissSleep kussen - Fusion - Memory foam

SwissSleep kussen - Fusion

Actie

Voorgevormd hoofkussen gemaakt van ultra modern memory foam.

Terwijl dit kussen van Swiss Sleep zacht aanvoelt geeft de memory foam de jusite ondersteuning daar waar nodig. Momory foam heeft als belangrijkste eigenschap dat het zowel drukverlagend als ventilerend is. Door warmte vormt de vulling zich vloeiend naar de contouren van uw hoofd of nek. Dit maakt het uitermate geschikt om in hoofdkussens te gebruiken.

Ultieme nekondersteuning

De voorgevormde kant met uitsparing voor de nek zorgt voor optimale ondersteuning daar waar u dat nodig heeft. U ligt met uw hooft in het midden van het kussen waardoor deze optimaal voor ondersteuning kan zorgen. De uitsparing zorgt er voor dat uw schouder netjes weg kan zakken waardoor de ruimte tussen uw nek en het matras goed opgevult kan worden. Dit zorgt voor een optimale slaaphouding.

Dual-face tijk; ideaal voor zomer én winter

Zowel de witte kant als de grijze kant zijn te beslapen. De witte kant heeft een grovere tijk met de bijzondere eigenschap warmte beter te verdelen. Hierdoor slaapt u tijdens koude nachten heerlijk comfortabel. De grijze kant werkt warmte afvoerend waardoor deze het hoofd heerlijk koel houdt in de zomer. 

Eigenschappen

Merk
SwissSleep
Afmeting (BxL)
60 x 70 cm
Hoogte
10 cm
Vulling
Traagschuim
Detail vulling
Modern Memory Foam
Stevigheid
Medium zacht
Tijk
Dual-face tijk met zomer en winter zijde.

Onze SwissSleep collectie vindt u in onze vestiging in: