M line Pillow You | €129,- | Traagschuim kussen | bij Droomvlucht

M line - PillowYou

Actie

Actie 25% Korting | M line

25% korting op M line kussens

Profiteer tot en met 29 Maart van 25% korting op alle kussens van M line.

Of u nu extra ondersteuning zoekt, een hoger comfort of een lager plat kussen. M line heeft een passende oplossing. Met een brede reekst Pillow You kussens is er gegarandeerd een hoogte die aansluit bij uw postuur. De extra stabiliteit en unieke vorm van de M line Athletic Pillow zorgt voor veel neksupport en ondersteuning. Dit kunt u het beste in onze beddenwinkel ervaren. Komt u profiteren van deze mooie actie?

Bekijk de kussens online

Lees de actievoorwaarden

Elk persoon is uniek. En iedereen heeft dan ook zijn of haar eigen slaapgewoontes. Afhankelijk van uw eigen slaapcomfort is er een M line Pillow You.

Doordat iedereen anders is, is het logisch dat ook een hoofdkussen niet voor iedereen hetzelfde kan zijn. Afhankelijk van lichaamsbouw, gewicht, slaaphouding en voorkeur in comfort kan een kussen varieëren in dat wat ú nodig heeft. Gaat u voor een hoge, of juist een lage variant? En houdt u van stevig of juist iets zachter.

Om perfect af te kunnen stellen op uw slaapgewoontes en voorkeur. Een goed kussen voelt goed, is comfortabel en geeft goede ondersteuning. Juist daarom is advies en keuzemogelijkheid belangrijk.

Perfecte ondersteuning met M line Pillow You

Het M line Pillow You biedt uitstekende ondersteuning door de combinatie van verschillende hardheden Visco-Elastisch Schuim. Dit traagschuim is zeer drukverlagend en helpt hierdoor in ondersteuning én comfort. Het traagschuim is omhult door een ventilerende, anti-allergische 3D hoes. Hierdoor ademt de M line Pillow You goed door en creëert het een gezond slaapklimaat.

Verkrijgbaar in 5 verschillende hoogtes kunt u in onze beddenwinkel proefliggen om de beste variant uit te zoeken.

Eigenschappen

Merk
M line
Afmeting
35 x 55 cm
Hoogte
6 cm
Vulling
Traagschuim
Detail vulling
Visco-Elastisch M line Schuim
Stevigheid
Medium stevig
Tijk
Ventilerende M line Tijk

Onze M line collectie vindt u in onze vestiging in: