Castella Orion Hoofdkussen | Ducky Dons | 14 cm hoog | 40 x 60 cm

Ducky Dons Kussen - Castella Orion hoofdkussen

14 cm - 40 x 60 cm

Actie

Een latex kussen met drie verschillende diktes voorzien van een goede aansluiting op de nek. Het Castella Orion Hoofdkussen.

Verlicht uw nek met het ergonomisch gevormde latex kussen Castella Orion. De latex kern zorgt voor optimale velichting en ondersteuning van uw hoofd en nek gedurende de nacht. De veerkracht van latex kan ook bij zwaardere belasting uw gewicht optimaal verdelen. De latex kern van het Castella Orion hoofdkussen bestaat voor 50% uit natuurlatex aangevuld met synthetische latex. Hierdoor is de latex stabiel en zorgt het gedurende de hele nacht voor gelijkmatige ondersteuning.

Door een uitsparing rondom de nek ligt u meer op het kussen. Hierdoor sluit het kussen optimaal aan op de nek en schouders. Heeft u last van nekklachten, en behoefte aan een stabiel kussen, dan is dit hoofdkussen zeer geschikt voor u.

De tijk van dit kussen is opgebouwd uit viscose, polyester en elastan. Viscose is een natuurlijk materiaal dat optimaal kan ventileren en vocht absorbeerd. Hierdoor slaapt u lang koel en droog. De polyester is geen hard plastic, maar een materiaal dat zorgt voor slijt- en kleurvastheid. Elastan is puur voor de rekbaarheid. U kunt de tijk van dit kussen dan ook gemakkelijk verwijderen en wassen.

Het Castella Orion hoofdkussen voor iedereen.

Door dit kussen in drie verschillende hoogtes uit te voeren kunt u altijd het perfecte kussen voor u vinden.

U kunt in onze beddenwinkel proef liggen om zo het beste comfort te ervaren. De hoogte van het kussen bepaalt de ondersteuning, en is hierdoor heel belangrijk. Afhankelijk van uw matras, voorkeur in comfort én behoefte aan ondersteuning wordt de juiste hoogte voor u uitgezocht. Er wordt gekeken naar uw slaaphouding, nek en hoofd. Wij adviseren u hierin graag.

Onderhoud uw Castella Orion Hoofdkussen

Houd uw hoofdkussen goed schoon. Dat slaapt lang gezond en fris.

Door het castella Orion hoofdkussen regelmatig te luchten en te keren verlengt u de levensduur van uw kussen. U hoeft hierbij de tijk niet wekelijks te wassen, wanneer u een beschermend molton sloopje gebruikt. Deze zijn passend op dit kussen verkrijgbaar. Transpireerd u meer dan gemiddeld? Dan is het wassen van de tijk mogelijk. Wel zo makkelijk.

Ervaar dit hoofdkussen in onze beddenwinkel en laat u adviseren.

Eigenschappen

Merk
Ducky Dons
Afmeting (BxL)
40 x 60 cm
Hoogte
14 cm
Vulling
Latex
Detail vulling
50% natuurlatex / 50% synthetisch latex
Stevigheid
Medium zacht
Tijk
Viscose, polyester en elastan

Onze Ducky Dons collectie vindt u in onze vestiging in: