Silvana Support kussen | Grenat | 60 x 70 cm | Zeer zacht

Silvana Support Kussen - Grenat

Zeer zacht - 60 x 70 cm - Synthetische vezels

Actie

Actie Rockbox XS Cadeau!

Silvana Rockbox XS Actie

Ontvang deze zomer een hippe Rockbox XS cadeau bij uw Silvana Support Producten. U ontvangt dus 1x Rockbox Bold XS t.w.v. € 39,99 gratis bij aankoop van:

  • of 2x Silvana hoofdkussen (Support, Support Royale of Comfort)
  • -of 1x tweepersoons dekbed uit de Royale of Comfort serie
  • -of 2x eenpersoons dekbed uit de Royale of Comfort serie

Over de Rockbox Bold XS

Omdat de Rockbox Bold XS extra klein is, is hij gemakkelijk mee te dragen en kun je hem overal mee naartoe nemen. De ronde vormen zorgen ervoor dat de speaker goed in de hand ligt en omdat hij zo plat is, past hij zelfs in je broekzak.

Functies:

● Handzaam formaat ● Bluetooth wireless ● Splash waterproof  ● Double fun mode - Koppel 2 Bold XS speakers ● Speakerphone functie ● Incl. metalen clip voor bevestiging aan bijv. tas ● Playtime van 20 uur ● 4 uur Laadtijd

De Silvana Support Grenat hoofdkussen is de meest zachte en dunne variant uit de collectie. Met name voor buikslapers en mensen met een zeer zacht matras geschikt.

Wanneer u op een extra zacht matras of waterbed slaapt heeft u aan een laag kussen voldoende. De Silvana Support Grenat hoofdkussen zou in dit geval voor u geschikt zijn. Ook raden wij dit hoofdkussen aan bij buikslapers. Deze slaaphouding wordt echter niet aangeraden vanwege de onnodige stress op de nek en onderrug. Hierbij is het van belang dat uw hooft zo vlak mogelijk ligt, en dit kan met dit lage kussen.

De drie hoofdvakken van de Grenat zijn gevult met een Comforel® Soft anti-allergische vezel. U kunt dit zien als een zeer zachte en synthetisch vezelbolletje. Het materiaal is zacht en veerkrachtig zonder veel volume toe te voegen aan het kussen. Met de ritssluiting aan de bovenzijde van het kussen kunt u zelf het vulgewicht van dit kussen bepalen. Ook het navullen van dit kussen wordt hierdoor mogelijk.

De hoes van dit kussen is van 100% katoen en ademt hierdoor perfect door. De behandeling met Senitized® zorgt voor een huisstofmijtwerend en anti-allergisch klimaat in het kussen. Er ontstaat minder kans op schimmels en bacteriën in het kussen. En dat slaap wel zo lekker.

De neksteun is gemaakt van extra zachte Vita Talalay® Latex. Hierdoor ontstaat een soepele maar veerkrachtige nekondersteuning. Het gehele kussen (behalve de neksteun) is wasbaar op 60˚C.

Verkrijgbaar in twee hoogtes.

Nederlanders worden steeds langer. En een van de nadelen hiervan is dat u steeds minder bed over houdt. Maar hier heeft Silvana Support iets op gevonden. Een hoofdkussen van 50 cm diep.

Door de totale hoogte van het kussen in te korten houdt u meer ruimte over in bed. Uw lichaam ligt beter op de verschillende zone's van de matras en hierdoor kunt u beter worden ondersteund. 

Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Eigenschappen

Merk
Silvana Support
Afmeting (BxL)
60 x 70 cm
Hoogte
7 cm
Vulling
Synthetische vezels
Detail vulling
Comforel® Soft
Stevigheid
Zeer zacht

Onze Silvana Support collectie vindt u in onze vestiging in: