Silvana Support Kussen | Pink Ribbon | 60 x 70 cm | Medium Stevig

Silvana Support Kussen - Pink Ribbon (hoog)

60 x 70 cm - Synthetische vezels - Medium stevig

Actie

Actie Steun pink Ribbon!

Om geld op te halen voor Pink Ribbon komen wij met een Special Pink Edition van het Silvana Support® kussen welke in beperkte oplage beschikbaar is.

Deze Speciale Pink Ribbon uitvoering van de Silvana Support hoofdkussen is medium stevig en geschikt voor de echte zijslaper. Een vergelijkbaar kussen met het Silvana Support hoofdkussen Fluorine.

Met de aanschaf van deze speciale uitvoering sponsort u €10,- aan Pink Ribbon. Op=op.

Wanneer u op een normaal matras slaapt (een standaard hardheid pocketveer matras) is dit kussen ideaal voor de zijslaper met een gemideld tot groter dan gemiddeld postuur.

De drie vlakken in het bovenste deel van dit kussen zijn gevuld met Comforel en natural Bamboo®. De bekende, synthetische bolletjes van Silvana support zorgen voor een anti-allergische en stabiele basis. De toevoeging van Bamboo is echter uniek en maakt de ventilatie en vochtergulatie van dit kussen nóg beter. Aan de bovenzijde is dit het Silvana Support Fluorine hoofdkussen voorzien van een rits. Hierdoor is de vulling zelf te reguleren en bij te vullen. 

Het kussen is voorzien van een ademende katoenen hoes. Deze hoes en de vulling zijn behandeld met Sanitized®, een bijzondere behandeling waardoor het kussen bacterie- en schimmelwerend wordt. Daarnaast is het kussen hierdoor goed beschermd tegen huisstofmijt.

De hoofdkussens van Silvana Support kenmerken zich door de drie gezichtjes. Ook de neksteun is in alle kussen terug te vinden. De neksteun bij het Fluorine kussen is gemaakt van Vita Talalay® latex. Dit ademende en veerkrachtige materiaal zorgt voor een extra stabiele basis voor de nek. Hierdoor ervaart u meer ondersteuning dan met een regulier kussen. De uitsparing rond de schouder zorgt er voor dat het kussen goed rond de schouder aansluit en hierdoor beter ondersteund.

Dit hoofdkussen is volledig te wassen op 60˚C. U dient dan wel eerst de neksteun te verwijderen.

Verkrijgbaar in twee formaten

Nederlanders worden steeds langer. En een van de nadelen hiervan is dat u steeds minder bed over houdt. Maar hier heeft Silvana Support iets op gevonden. Een hoofdkussen van 50 cm diep.

Door de totale hoogte van het kussen in te korten houdt u meer ruimte over in bed. Uw lichaam ligt beter op de verschillende zone's van de matras en hierdoor kunt u beter worden ondersteund. 

Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Waarom Pink Ribbon?
In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. De overlevingskansen zijn de afgelopen decennia aanzienlijk gestegen. Toch sterven er jaarlijks nog meer dan 3.000 mensen aan de ziekte. Onderzoek is nog steeds hard nodig. Daarom komen wij met een actie waarvan wij de opbrengst doneren aan Pink Ribbon.

Eigenschappen

Merk
Silvana Support
Afmeting (BxL)
60 x 70 cm
Hoogte
10 cm
Vulling
Synthetische vezels
Detail vulling
Comforel & Nature Bamboo®
Stevigheid
Medium stevig

Onze Silvana Support collectie vindt u in onze vestiging in: