Silvana Support Kussen | Fluorine | 50 x 70 cm | Medium Stevig

Silvana Support Kussen - Fluorine

Medium stevig - 50 x 70 cm - Synthetische vezels

Actie

Actie Rockbox XS Cadeau!

Silvana Rockbox XS Actie

Ontvang dit najaar een hippe Rockbox XS cadeau bij uw Silvana Support Producten.

Bij aankoop van 2 Silvana kussens (Support, Support Royale of Comfort) of een Silvana Royale dekbed een Rockbox XS cadeau OF bij aankoop van 1 Silvana hoofdkussen een Rockbox XS tegen bijbetaling van € 16,50.

Over de Rockbox Bold XS

Omdat de Rockbox Bold XS extra klein is, is hij gemakkelijk mee te dragen en kun je hem overal mee naartoe nemen. De ronde vormen zorgen ervoor dat de speaker goed in de hand ligt en omdat hij zo plat is, past hij zelfs in je broekzak.

Functies:

● Handzaam formaat ● Bluetooth wireless ● Splash waterproof ● Double fun mode - koppel 2 Bold XS speakers ● Speakerphone functie ● Incl. metalen clip voor bevestiging aan bijv. tas ● Playtime van 20 uur ● 4 uur Laadtijd ● In 5 trendy kleuren: Ice Grey, Misty Mint, Dusty Pink, Petrol Blue, Storm Grey

De Silvana Support Fluorine hoofdkussen is medium stevig en geschikt voor de echte zijslaper.

Wanneer u op een normaal matras slaapt (een standaard hardheid pocketveer matras) is dit kussen ideaal voor de zijslaper met een gemideld tot groter dan gemiddeld postuur.

De drie vlakken in het bovenste deel van dit kussen zijn gevuld met Comforel en natural Bamboo®. De bekende, synthetische bolletjes van Silvana support zorgen voor een anti-allergische en stabiele basis. De toevoeging van Bamboo is echter uniek en maakt de ventilatie en vochtergulatie van dit kussen nóg beter. Aan de bovenzijde is dit het Silvana Support Fluorine hoofdkussen voorzien van een rits. Hierdoor is de vulling zelf te reguleren en bij te vullen. 

Het kussen is voorzien van een ademende katoenen hoes. Deze hoes en de vulling zijn behandeld met Sanitized®, een bijzondere behandeling waardoor het kussen bacterie- en schimmelwerend wordt. Daarnaast is het kussen hierdoor goed beschermd tegen huisstofmijt.

De hoofdkussens van Silvana Support kenmerken zich door de drie gezichtjes. Ook de neksteun is in alle kussen terug te vinden. De neksteun bij het Fluorine kussen is gemaakt van Vita Talalay® latex. Dit ademende en veerkrachtige materiaal zorgt voor een extra stabiele basis voor de nek. Hierdoor ervaart u meer ondersteuning dan met een regulier kussen. De uitsparing rond de schouder zorgt er voor dat het kussen goed rond de schouder aansluit en hierdoor beter ondersteund.

Dit hoofdkussen is volledig te wassen op 60˚C. U dient dan wel eerst de neksteun te verwijderen.

Verkrijgbaar in twee formaten

Nederlanders worden steeds langer. En een van de nadelen hiervan is dat u steeds minder bed over houdt. Maar hier heeft Silvana Support iets op gevonden. Een hoofdkussen van 50 cm diep.

Door de totale hoogte van het kussen in te korten houdt u meer ruimte over in bed. Uw lichaam ligt beter op de verschillende zone's van de matras en hierdoor kunt u beter worden ondersteund. 

Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Eigenschappen

Merk
Silvana Support
Afmeting (BxL)
50 x 70 cm
Hoogte
10 cm
Vulling
Synthetische vezels
Detail vulling
Comforel & Nature Bamboo®
Stevigheid
Medium stevig

Onze Silvana Support collectie vindt u in onze vestiging in: