Silvana Support Kussen - Cristal - 50 cm - 70 cm

Silvana Support Kussen - Cristal

Stevig - 50 x 70 cm - Latex

Actie

Actie Rockbox XS Cadeau!

Silvana Rockbox XS Actie

Ontvang dit najaar een hippe Rockbox XS cadeau bij uw Silvana Support Producten.

Bij aankoop van 2 Silvana kussens (Support, Support Royale of Comfort) of een Silvana Royale dekbed een Rockbox XS cadeau OF bij aankoop van 1 Silvana hoofdkussen een Rockbox XS tegen bijbetaling van € 16,50.

Over de Rockbox Bold XS

Omdat de Rockbox Bold XS extra klein is, is hij gemakkelijk mee te dragen en kun je hem overal mee naartoe nemen. De ronde vormen zorgen ervoor dat de speaker goed in de hand ligt en omdat hij zo plat is, past hij zelfs in je broekzak.

Functies:

● Handzaam formaat ● Bluetooth wireless ● Splash waterproof ● Double fun mode - koppel 2 Bold XS speakers ● Speakerphone functie ● Incl. metalen clip voor bevestiging aan bijv. tas ● Playtime van 20 uur ● 4 uur Laadtijd ● In 5 trendy kleuren: Ice Grey, Misty Mint, Dusty Pink, Petrol Blue, Storm Grey

Een veerkrachtig en stevig kussen uit de collecite van Silvana Support. Het kussen Cristal.

De Silvana Support Cristal hoofdkussen is het op één na stevigste kussen uit de collectie. Perfect te combineren met een steviger matras en wanneer u iets groter bent dan gemiddeld van postuur bent.

De drie vlakken in het hoofdgedeelte van dit kussen zijn gevult met een uniek mengsel van Comforel® bolletjes en latex strips. De anti-allergische vezels zorgen voor een zacht en veerkrachtig gevoel terwijl de latex stevigheid toevoegd. De latex strips zijn gemaakt van Vita Talalay® latex. Dit houd in dat deze latex uitermater vocht- en warmte regulerend is. Zo is er een duurzaam en kwalitatief kussen samengesteld dat vele nachten stevig comfort zal bieden.

Daarnaast is de buitenhoes van 100% katoen. In combinatie met een bijzondere Sanitized® behandeling is het kussen volledig huisstofmijt-, schimmel- en bacteriewerend.

De neksteun van dit kussen is ook van Vita Talalay® latex. Het zorgt voor een stabiele en veerkrachtige basis voor de nek. Silvana Support wordt ook wel de nekkussen specialist genoemd vanwege deze unieke ombouw.

Door de latex strips is dit kussen niet wasbaar. Wel kunt u het gezond houden met een molton sloopje dat perfect aansluit op de contouren van het kussen. Op deze manier wordt het overgrote deel van de transpiratie opgevangen en blijft het kussen langer fris.

Verkrijgbaar in twee formaten

Nederlanders worden steeds langer. En een van de nadelen hiervan is dat u steeds minder bed over houdt. Maar hier heeft Silvana Support iets op gevonden. Een hoofdkussen van 50 cm diep.

Door de totale hoogte van het kussen in te korten houdt u meer ruimte over in bed. Uw lichaam ligt beter op de verschillende zone's van de matras en hierdoor kunt u beter worden ondersteund. 

Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Eigenschappen

Merk
Silvana Support
Afmeting (BxL)
50 x 70 cm
Hoogte
12 cm
Vulling
Latex
Detail vulling
Vita Talalay® Latex sticks/Comforel®
Stevigheid
Stevig

Onze Silvana Support collectie vindt u in onze vestiging in: