Silvana Support Kussen | Larimar | 60 x 70 cm | Zeer stevig

Silvana Support Kussen - Larimar

Zeer stevig - 60 x 70 cm - Latex

Actie

Actie Rockbox XS Cadeau!

Silvana Rockbox XS Actie

Ontvang dit najaar een hippe Rockbox XS cadeau bij uw Silvana Support Producten.

Bij aankoop van 2 Silvana kussens (Support, Support Royale of Comfort) of een Silvana Royale dekbed een Rockbox XS cadeau OF bij aankoop van 1 Silvana hoofdkussen een Rockbox XS tegen bijbetaling van € 16,50.

Over de Rockbox Bold XS

Omdat de Rockbox Bold XS extra klein is, is hij gemakkelijk mee te dragen en kun je hem overal mee naartoe nemen. De ronde vormen zorgen ervoor dat de speaker goed in de hand ligt en omdat hij zo plat is, past hij zelfs in je broekzak.

Functies:

● Handzaam formaat ● Bluetooth wireless ● Splash waterproof ● Double fun mode - koppel 2 Bold XS speakers ● Speakerphone functie ● Incl. metalen clip voor bevestiging aan bijv. tas ● Playtime van 20 uur ● 4 uur Laadtijd ● In 5 trendy kleuren: Ice Grey, Misty Mint, Dusty Pink, Petrol Blue, Storm Grey

Het Silvana Support hoofdkussen larimar is de meest stevige kussen uit de collectie. Optimaal voor mensen met een stevig matras of groter dan gemiddeld postuur.

De vulling van het Silvana Support Larimar hoofdkussen is uniek in de collectie. De drie hoofdvakken zijn gevult met Vita Talalay® latex-sticks. Deze latex is uitermate geschikt voor hoofdkussens vanwege de zeer goede ventilatie en vochtregulatie. De latex is soepel, veerkrachtig en duurzaam. Hierdoor bent u lang verzekerd van een stabiele ondersteuning. De Vita Talalay® latex is behandeld met een speciale Sanitized® behandeling. Hierdoor is het kussen schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend.

Net als de andere hoofdkussens uit de Silvana Support collectie heeft dit hoofdkussen een Latex neksteun. Het schoudercontour sluit mooi aan op de schouders en de nek. Dit zorgt voor een extra stabiele en ontspannen houding.

Vanwege de latex vulling is de Silvana Support Larimar hoofdkussen niet wasbaar. Hier heeft Silvana echter iets op gevonden: De molton kussensloop. Een perfect sluitende en beschermende molton die het kussen langer fris houdt. Daarnaast helpt goed luchten van het kussen, het kussen gezond te houden.

Verkrijgbaar in twee hoogtes.

Nederlanders worden steeds langer. En een van de nadelen hiervan is dat u steeds minder bed over houdt. Maar hier heeft Silvana Support iets op gevonden. Een hoofdkussen van 50 cm diep.

Door de totale hoogte van het kussen in te korten houdt u meer ruimte over in bed. Uw lichaam ligt beter op de verschillende zone's van de matras en hierdoor kunt u beter worden ondersteund. 

Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Eigenschappen

Merk
Silvana Support
Afmeting (BxL)
60 x 70 cm
Hoogte
13 cm
Vulling
Latex
Detail vulling
Vita Talalay® latex sticks
Stevigheid
Zeer stevig

Onze Silvana Support collectie vindt u in onze vestiging in: