M line bij Droomvlucht Slaapcomfort

Uw M line dealer

in regio Rotterdam

M line bij Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort presenteerd:

Het nieuwe hybride slapen van M line

Om goed uitgerust wakker te worden heeft u de juiste ondersteuning nodig. M line weet dit en heeft het op zich genomen om de matrassen te ontwikkelen met optimale ondersteuning. De matrassen van M line werken drukverlagend en ventileren optimaal. Om deze matrassen te ondersteunen heeft M line nu ook een bedbodem ontwikkeld die de hybride technologie van het matras ondersteund. de M line boxspring.

De boxsprings van M line

De boxsprings van M line zijn opgebouwd uit losse onderdelen. U stelt zelf uw bed samen door te variëren in hoofdbord, bedbodem, voetbord on matrassen. Daarnaast zijn deze verschillende onderdelen voorzien van een unieke combinatie van pocketveren en Visco-elastisch traagschuim. Dit noemen we Hybride slapen.

In de collectie van M line zijn drie verschillende boxsprings toegevoegd. Anders dan 'normale' boxspring hebben de boxsprings van M line een hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim. Dit schuim vind u ook terug in de matrassen, en is uitermate druk-verlagend. Door dat zowel het matras als de boxspring voorzien zijn van dit speciale schuim met een open celstructuur ventileren de bedden van M line optimaal.

De collectie van M line bestaat uit drie verschillende boxsprings. De M line Intense, M line Ultimate en de M line Superior. Deze vindt u allemaal terug in onze collectie.

Droomvlucht Slaapcomfort stuurt u knallend het jaar uit met M line!

De December maanden zijn al duur genoeg. Een nieuw bed is dan niet altijd het eerste waar u aan denkt. Daarom willen wij het bij Droomvlucht Slaapcomfort extra aantrekkelijk voor u maken. Bij aanschaf van M line producten ontvangt u namelijk een shoptegoed t.w.v. €300,- of €500,-!

Omdat u er met alleen matrassen vaak nog niet bent mag u voor €300 aan aanverwante producten uitzoeken bij aankoop van 2 M line matrassen. U kunt hierbij zelf beslissen welke producten u graag wilt. Dit kunnen M line producten zijn, denk hierbij aan hoofdkussens of bedtextie. Maar dat kan ook een luxe dekbed met dekbedovertrek of een nieuwe set hoofdkussens zijn. Bij de aanschaf van een compleet M line slaapsysteem geldt een, ook direct in de winkel te besteden, shoptegoed van €500.

De actieperiode start op maandag 10 december 2018 en eindigt op zondag 6 januari 2019.

Alle matrassen, blijvend in prijs verlaagt!

Bekijk de M line matrassen

De M line matrassenwijzer, wijzer in matrassen

In uw zoektocht naar het beste matras is het belangrijk om juist geinformeerd te worden over uw persoonlijke comfort en slaaphouding. Hiervoor heet M line een matrassenwijzer ontwikkelt welke samen met u stapsgewijs een beeld vormt van het voor u beste matras.

In 8 stappen wordt u door de matrassenwijzer geleid om zo tot een passend advies te komen. In deze matrassenwijzer worden verschillende aspecten van uw lichaam en slaaphouding gevraagd. Deze aspecten dragen stuk voor stuk bij aan een betere nachtrust en bepalen wat voor u het beste comfort is.

De M line Matrassenwijzer

Aangezien de matrassen van M line in veel verschillende formaten en types leverbaar zijn is het goed om inzicht te krijgen in uw eigen specificaties. Zo is uw lengte, gewicht, lichaamsbouw en geslacht van belang voor de mogelijkheden die een matras moet hebben. Ook de breedte van het matras is bepalend voor de hardheid die nodig is om voor u de juiste ondersteuning te bieden.

Zeker weten welk M line matras het beste bij u past?

Vul de matrassenwijzer in op de website van M line en kom met de uitslag naar een van onze filialen, dan kunnen wij u verder adviseren over het beste matras voor u.

Naar de matrassenwijzer