M line boxsprings bij Droomvlucht Slaapcomfort

de optimale ondersteuning

M line boxsprings

 

M line boxsprings bij Droomvlucht Slaapcomfort

Goede nachtrust is van levensbelang. U wilt zowel geestelijk als lichamelijk gezond blijven en bijtanken in de nacht. Optimaal uitrusten kan op de M line boxsprings.

Een goede boxspringcombinatie vormt de basis voor een goede nacht slaap. Hiermee bepaalt u uw gemoedstoestand en dus uw gezondheid. Een boxspring van M line is met aandacht voor detail ontworpen om aan deze voorwaarde te voldoen. Naast goede ondersteuning ervaart u een gevoel van luxe en comfort. Hoe dit komt? Onder andere door het geintegreerde slaapsysteem. Wij leggen dit graag uit.

Het geïntegreerde slaapsysteem van M line Boxsprings

De M line boxsprings zijn voorzien van een unieke hybride techniek. Alle drie de boxsprings uit de M line collectie zijn uitgerust met zowel traagschuim als pocketveren. Die combinatie maakt dat uw lichaam verlicht wordt terwijl u ventilatie én persoonlijke ondersteuning ervaart.

Wellicht bent u al bekend met de drukverlagende matrassen van M line? De M line boxsprings zijn speciaal ontwikkeld om deze matrassen te ondersteunen op de best mogelijke manier. Het resultaat is een uitstekende samenwerking tussen boxspring en matras. Hierdoor vind u de perfecte ondersteuning en voortreffelijke drukverdeling. Hier profiteerd u niet alleen 's nachts van, maar ook overdag. 

Boxsprings ter versterking van de matrassen

De M line boxsprings zijn ontworpen om de unieke eigenschappen van de M line Slow Motion matrassen te versterken. In tegenstelling tot de gewone boxsprings zijn de M line boxsprings uitgerust met een hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim. Dit zachte, stevige schuim vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam. Bovendien ventileert deze schuimlaag erg goed dankzij de open celstructuur. Net als de matrassen blinken de M line boxsprings uit in ondersteuning, drukverdeling en ventilatie. Dit zijn alle aspecten die belangrijk zijn wanneer u op zoek bent een goed bed zodat u weer heerlijk kunt slapen.

Wilt u het beste resultaat bereiken met de M line boxsprings? Combineer in dat geval een boxspring met een van de voortreffelijke matrassen van M line. Een meegestoffeerd Slow Motion matras geeft uw M line boxspring een extra luxe uitstraling. Bovendien draagt zo’n matras tevens bij aan uw slaapcomfort. De M line boxsprings versterken de matrassen dus ook op deze manier. Het slaapcomfort wordt naar een nog hoger niveau getild met de combinatie van een M line boxspring en M line matras. Wanneer u voor een Slow Motion Hybrid matras kiest, kunt u deze zelfs mee laten stofferen.


Zo kiest u de meest geschikte M line boxspring

M line heeft drie collecties boxsprings waar u uit kunt kiezen. Het is belangrijk dat u een bed koopt dat praktisch perfect is voor uw lichaam. Daarom moet u rekening houden met een aantal belangrijke factoren voordat u een M line boxspring uitzoekt. Zo is het belangrijk dat de boxspring en het matras volledig bij uw slaaphouding en uw lichaam passen. Op die manier komt u gegarandeerd volledig tot rust wanneer u gaat slapen. Uiteraard heeft niet iedereen dezelfde wensen of voorkeuren. Daarom kunt u bij M line uit maar liefst drie verschillende mogelijkheden kiezen.

M line boxspring - Intense

De eerste collectie - M line Intense

M line Intense is de eerste van drie collecties boxsprings. Elke boxspring uit deze collectie is uitgerust met een moderne, hybride techniek. Tegelijkertijd is de klassieke luxe uitstraling van de traditionele boxspring in stand gehouden. U heeft als het ware het beste van beide werelden met deze boxspring. De combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim zullen zeker voor een prettige nachtrust zorgen. Bovendien kunt u ook nog eens genieten van de prachtige uitstraling die de klassieke boxsprings hadden. Wanneer u kiest voor een M line Intense boxspring, kunt u deze geheel op smaak aanpassen. Daarnaast zijn de boxsprings uit deze collectie zowel vlak als elektrisch verstelbaar te bestellen.

Bekijk de Intense boxspring

M line boxspring Ultimate

DE TWEEDE COLLECTIE - M LINE ULTIMATE

Wilt u graag een wat stevigere variant? In dat geval zijn de boxsprings uit de volgende collectie wellicht iets voor u. De collectie M line Ultimate bestaat uit boxsprings die niet op vier poten staan, maar een stevig frame hebben. Dit frame loopt rond de gehele box heen van de boxspring. Daarnaast is het slaapsysteem van deze collectie tevens iets anders. De hybride combinatie van visco-elastisch schuim en pocketveren is namelijk onderverdeeld in zones. Zo’n zone is een ergonomische schouderzone. Hierdoor vormt de bedbodem en het matras zich uitstekend naar uw lichaamsvorm. Uw schouders en rug krijgen op deze manier volledig de nodige ondersteuning. Het resultaat hiervan is optimaal ligcomfort.

Bekijk de Ultimate boxspring

M line Boxspring Superior

DE DERDE COLLECTIE - M LINE SUPERIOR

Wanneer u voor ultiem comfort wilt gaan, is een boxspring uit de M line Superior collectie zeker een aanrader. De boxsprings uit deze collectie hebben een slank design en geven u nog steeds topcomfort. U vraagt zich wellicht af hoe dit mogelijk is. Het geheim van deze collectie zit in het revolutionaire frame met mini pocketveren. Een M line Superior boxspring is met dit bijzondere frame teruggebracht tot de helft van een traditionele boxspring. Naast het unieke design onderscheiden de M line Superior boxsprings zich tevens op het niveau van slaapcomfort.

In tegenstelling tot een traditionele boxspring is een M line Superior boxspring uitgerust met een geprofileerd visco-elastisch schuim. Dit schuim beweegt door de profilering optimaal met u mee waardoor u complete ondersteuning van uw lichaam ervaart. Uiteraard is het mogelijk om deze boxsprings volledig aanpassen naar uw smaak. M line heeft namelijk een groot aanbod kwaliteitsstoffen, hoofdborden en design poten. Hierdoor kunt u uw toekomstige boxspring zo ontwerpen waardoor deze perfect in uw slaapkamer past wat design en stijl betreft. Wanneer u voor een van de vele M line boxsprings kiest, kiest u dus voor optimaal comfort en een betere nachtrust.

Bekijk de Superior Boxspring