M line matrassen met Cool Tijk | M line Cool Motion Matrassen

M line matrassen met Cool Tijk | ontdek de M line Cool Motion Matrassen

Active Temperature Control in de innovatieve Cool Motion tijk voor een goed slaapklimaat.

De ventilerende en temperatuurregulerende eigenschappen van het matras worden nog eens versterkt door de revolutionaire Cool Motion tijk. Deze is gemaakt van speciale microvezels die koel aanvoelen en uw lichaamswarmte opnemen, zodat uw temperatuur daalt tot comfortabele waarden. Het hele jaar door.

Slaap is belangrijk. We brengen niet voor niets een derde van ons leven in bed door! Om een goede nachtrust te realiseren, is een gezond slaapklimaat essentieel. Als uw lichaam niet de ideale temperatuur kan bereiken, slaapt u immers minder goed. Om deze reden zijn alle M line Slow Motion matrassen nu aangepast en uitgerust met een Cool Motion tijk. Dankzij een revolutionaire techniek zorgt deze Cool Motion tijk ervoor dat uw lichaam de lichaamswarmte goed kwijt kan. U heeft geen last meer van zweten of rillingen en slaapt langer, gezonder en dieper. Of het nu zomer of winter is.

Wat is Cool Motion® technology

  • Aangename frisheid door speciale, gepatenteerde textielvezels
  • Optimaal slaapklimaat in zomer én winter
  • Constante lichaamstemperatuur dankzij warmte-uitwisseling
  • Langere, gezondere en diepere nachtrust

Active Temperature Control

in de innovatieve Cool Motion tijk

De M line matrassenwijzer, wijzer in matrassen

In uw zoektocht naar het beste matras is het belangrijk om juist geinformeerd te worden over uw persoonlijke comfort en slaaphouding. Hiervoor heet M line een matrassenwijzer ontwikkelt welke samen met u stapsgewijs een beeld vormt van het voor u beste matras.

In 8 stappen wordt u door de matrassenwijzer geleid om zo tot een passend advies te komen. In deze matrassenwijzer worden verschillende aspecten van uw lichaam en slaaphouding gevraagd. Deze aspecten dragen stuk voor stuk bij aan een betere nachtrust en bepalen wat voor u het beste comfort is.

De M line Matrassenwijzer

Aangezien de matrassen van M line in veel verschillende formaten en types leverbaar zijn is het goed om inzicht te krijgen in uw eigen specificaties. Zo is uw lengte, gewicht, lichaamsbouw en geslacht van belang voor de mogelijkheden die een matras moet hebben. Ook de breedte van het matras is bepalend voor de hardheid die nodig is om voor u de juiste ondersteuning te bieden.

Zeker weten welk M line matras het beste bij u past?

Vul de matrassenwijzer in op de website van M line en kom met de uitslag naar een van onze filialen, dan kunnen wij u verder adviseren over het beste matras voor u.

Naar de matrassenwijzer