M line Sleep Supply Paspoort | Droomvlucht Slaapcomfort

M line Sleep Supply Paspoort

Als bezitter van een M line® matras geniet u iedere nacht van een optimale nachtrust waardoor u overdag het beste uit uzelf haalt. Iedere dag weer, dankzij het unieke ‘M line for life’-plan. Met dit serviceprogramma wordt uw matras elk jaar professioneel gereinigd. Hierdoor behoudt het matras zijn waarde en ontvangt u aan het einde van de serviceperiode van vijf jaar bovendien tot 50% korting* bij aankoop van een nieuw M line® matras*. 

Sleep Supply Passport

Bij aankoop van een M line matras kunt u het Sleep Supply Passport aanschaffen voor een ‘all inclusive service’! Voor een bedrag van 100 euro kunt u uw matras tot het zesde jaar jaarlijks laten cleanen, zodat uw matras in topconditie blijft. Het paspoort is persoonlijk en staat op naam van de eigenaar van het matras. In dit paspoort verzamelt u stempels die uitgereikt worden tijdens vier jaarlijkse reinigingsbeurten van het M line matras. U ontvangt aan het einde van de serviceperiode** tot 50% korting bij aankoop van een nieuw M line® matras*. Daarnaast houden we u op de hoogte via e-mail wanneer het weer tijd is voor uw jaarlijkse cleaning. Echte ‘all inclusive service’ dus.

Tevens ontvangt u 30% KORTING*** op andere M line artikelen.
Geldig tijdens de duur van het paspoort en toepasbaar op hoeslakens, moltons en kussens.

M line Cleaning

Door middel van een zwartedoekentest wordt er gekeken in welke mate het matras verontreinigd is. Daarna wordt het matras volledig en diep droog gereinigd met een diepreinigingsmachine, die huisttofmijt en uitwerpselen opzuigt in speciale filters. De reinigingsmachine maakt gebruikt van UV-C stralers, die bacteriën, schimmels en huisstofmijt doden. Zo wordt het matras ook meteen gedesinfecteerd.


Onderhoud van uw M line matras

Jaarlijkse afspraak
We nemen jaarlijks via e-mail contact met u op voor het maken van een afspraak.
Jaarlijkse reiniging
Gemiddeld verliest u een kwart tot een halve liter vocht per nacht. Jaarlijkse reiniging van uw matras is daarom aan te raden.
Grondige reiniging
Uw matras verzamelt ook dode huidcellen en stof en is daardoor de perfecte voedingsbodem voor huisstofmijten. Regelmatige, grondige reiniging voorkomt vuilophoping in uw matras.
Elasticiteit
Na enkele jaren verliest het matras haar elasticiteit. Het matras heeft daardoor steeds meer moeite om in zijn oorspronkelijke vorm terug te keren.
Uitvoerig getest
De producten van M line worden elk jaar uitvoerig getest door TÜV en andere gerenommeerde instituten. De resultaten daarvan worden gebruikt om M line matrassen verder door te ontwikkelen.

Voordelen en voorwaarden

NA 5 JAAR 50% KORTING

Na 5 jaar + 5 stempels vanaf de aankoopdatum krijgt u 50% korting op een nieuw matras.

NA 6 JAAR 40% KORTING

Na 6 jaar + 5 stempels vanaf de aankoopdatum krijgt u 40% korting op een nieuw matras.

NA 7 JAAR 30% KORTING

Na 7 jaar + 5 stempels vanaf de aankoopdatum krijgt u 30% korting op een nieuw matras.

NA 8 JAAR 20% KORTING

Na 8 jaar + 5 stempels vanaf de aankoopdatum krijgt u 20% korting op een nieuw matras.

NA 9 JAAR 10% KORTING

Na 9 jaar + 5 stempels vanaf de aankoopdatum krijgt u 10% korting op een nieuw matras.


180 DAGEN OMRUILGARANTIE

Je krijgt bij aanschaf van het paspoort 180 dagen in plaats van 100 dagen omruilgarantie.

30% KORTING OP M line TEXTIEL

Je krijgt bij aanschaf van het paspoort 30% korting op M line textiel

Uw eigen M line paspoort

Het paspoort is persoonlijk en staat op naam van de eigenaar van het matras. De cleaningservice is geldig op een 1-persoonsmatras tot 140 cm breed.


* Korting geldt bij 5 stempels en 6 jaar na aankoop én bij de dealer van uw aankoop.

** Cleaningservice alleen de eerste 5 jaar van toepassing.

*** Niet geldig in combinatie met andere acties.