Matras op maat | Bootmatras | Matras voor camper en caravan | Maatwerk

Handig voor op reis

Matras op Maat

Matras op maat voor de camper, caravan en boot

Droomvlucht slaapcomfort is uw specialist in campermatras, caravanmatras of een matras op maat voor uw boot.

Tijdens uw vakantie wilt u optimaal kunnen ontspannen. Wanneer alle spullen gepakt zijn en uw caravan of camper klaar staan voor vertrek wilt u niet wakker liggen van slecht slaapcomfort. Een goed matras is ook in uw vakantievoertuig van belang. Een campermatras of caravanmatras moet vaak speciaal op maat worden gemaakt. Er is beperkte ruimte beschikbaar en deze wilt u optimaal benutten. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kennen we de problemen en weten we deze te verhelpen en voorkomen. Zo heeft u een matras op maat én slaapt u voortaan nog beter op uw matras voor de caravan, camper of boot.


Matras op maat voor uw camper of caravan

De matrassen die u standaard in een camper of caravan aantreft zijn vaak niet van de beste kwaliteit. Er wordt een keuze gemaakt voor een dun en licht matras zonder daarbij op comfort te letten. Droomvlucht slaapcomfort heeft een breed assortiment campermatrassen en caravanmatrassen met dikke comfortlaag. Hierdoor slaapt u heerlijk comfortabel zonder dat het matras heel zwaar of dik is. Een van de veelgebruikte materialen is Koudschuim. Dit lichte materiaal heeft een heel open structuur waardoor het erg goed vocht en warmte absorbeert en afvoert. Daarnaast is het licht en goed te onderhouden.

Een matras kan op elk formaat en in elke vorm worden gemaakt.

Bootmatras op maat

Wanneer u met uw boot op pad gaat wilt u ook heerlijk kunnen slapen. Een goed bootmatras is hiervoor van groot belang. Zorg voor een comfortabel bootmatras op maat, en kom naar Droomvlucht Slaapcomfort.

Een matras moet naast goede ondersteuning ook goede ventilatie en regulatie van vocht en warmte hebben. Op een boot is dit niet anders. Door de beperkte ruimte die een boot biedt is het vaak niet mogelijk om een standaard maat matras in uw boot te leggen. Hiervoor hebben wij de mogelijkheid uw bootmatras op maat te laten maken. Opgebouwd uit verschillende lagen koud- of comfortschuim bieden deze matrassen optimaal comfort en zijn zij in staat om vocht goed af te voeren. Iets dat op een boot extra belangrijk is.


Matras op maat

Door een matras op maat te laten maken voor uw boot, caravan of camper slaapt u voortaan heerlijk wanneer u op reis bent.

Onder een matras op maat verstaan wij aangepaste lengte en breedte maten. Maar ook het uitsnijden van een hoek behoort tot de mogelijkheden. Bij het maatwerk matras wordt altijd een ademend tijk gemaakt dat perfect om de matras past.

Wanneer u de exacte maten weet van het matras op maat, kunt u deze in de winkel overleggen met een van onze specialisten. Er wordt u gevraagd een mal te maken om het exacte formaat en de unieke vorm perfect te kunnen volgen. Zodra alle informatie gereed is wordt er vrijblijvend een offerte voor u opgesteld voor het matras. Zo weet u waar u aan toe bent voordat u het matras op maat laat maken.

Voor meer informatie over een matras op maat nodigen wij u van harte uit in onze beddenwinkel.

Contact