Vital Dream Pocketveermatras | VT1000 | 120 x 200 cm | Standaard Tijk

Vital Dream Pocketveermatras - VT1000

120 x 200 cm

Actie

Ervaar een 'touch of luxury met dit luxe pocketveermatras van het Private Label Vital Dream van Droomvlucht Slaapcomfort. Het biedt goed comfort voor een goede prijs. Een upgrade van een standaard matras door een 7-zone geneste pocketveer interieur en een hoogwaardige koudschuim comfortlaag. Garantie voor een heerlijke nacht slaap!

De matrashoes van de matrassen van Vital Dream zijn voorzien van 'Real Silk' dubbeldoek. Door twee lagen silk te doorstikken met 200 gram antiallergische watten én comfortschuim ontstaat een ventilerende hoes. Deze 3D hoes zorgt voor optimale ventilatie, vocht regulatie en een zacht gevoel.

Op de lange zijde van het matras zijn op vier plekken horizontale handvatten bevestigd. Dit maakt het draaien en vervoeren van het matras echt gemakkelijk.

Private Label: Vital Dream.

Door productie in eigen beheer te nemen zijn wij in staat om met deze Vital Dream matrassen perfect te voorzien in maatwerk. Bent u dus opzoek naar een matras met een bijzondere maat? Vraag dan gerust informatie aan of kom langs in de winkel. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing.

Eigenschappen

Merk
Vital Dream
Afmeting (BxL)
120 x 200 cm
Tijk
Standaard Tijk
Dikte
25 cm
Kern
7-zone geneste pocketveer
Afdeklaag
hoogwaardige Megapur® koudschuim
Aantal comfortzones
7-zones
Hoes/Tijk samenstelling
Luxe “Real Silk” dubbeldoek
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Ja
Handvatten
Ja, 4 stuks over de lengte van het matras

Onze Vital Dream collectie vindt u in onze vestiging in: