Vital Dream Matras | Farenheit | 80 x 200 cm | Standaard Tijk

Vital Dream Matras - Farenheit

80 x 200 cm

Actie

Ervaar de drukverlagende kwaliteit van het Vital Dreams matras Farenheit. De 'touch of luxury' tijdens het slapen voor een optimale lighouding en drukverdeling. Heerlijk wegdromen. Je verdient het.

Voorzien van een toplaag van 2cm hypersoft Flofom®, 4cm Pulse® latex en 4cm visco-elastisch schuim biedt het matras optimale ondersteuning door in te spelen op uw lichaamsdruk.

Waar Visco-elastisch traagschuim de neiging heeft om warm aan te voelen doordat het reageert op lichaamsdruk en warmte, is Flofom® de vernieuwde variant op deze afdeklaag. Door de open structuur ademd het traagschuim beter en voelt het dus minder warm aan, zonder de drukverlagende kwaliteit te verliezen.

Aangevult met een ondersteunende laag van 14cm Megapur® koudschuim HR60 (soft) of HR55 (medium) met diepe schouderprofilering biedt het matras flexibele ondersteuning en voelt het zacht aan.

De luxe tijk van bi-elastisch dubbeldoek is ademend, afritsbaar (en dus wasbaar) en voelt heerlijk zacht aan. Aan de onderkant van het matras is een klimaatvezel verwerkt waardoor de doorademing van het matras wordt gestimuleerd.

Private Label: Vital Dream

Door productie in eigen beheer te nemen zijn wij in staat om met deze Vital Dream matrassen perfect te voorzien in maatwerk matrassen.

Bent u dus opzoek naar een matras met een bijzondere maat? Vraag dan gerust informatie aan of kom langs in de winkel. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing.

Eigenschappen

Merk
Vital Dream
Afmeting (BxL)
80 x 200 cm
Tijk
Standaard Tijk
Dikte
24 cm
Kern
14cm Megapur® koudschuim HR60
Afdeklaag
2cm hypersoft Flofom®, 4cm Pulse® latex en 4cm visco-elastisch schuim,
Hoes/Tijk samenstelling
Luxe bi-elastisch dubbeldoek
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee
Handvatten
Nee, dit is niet nodig bij dit matras.

Onze Vital Dream collectie vindt u in onze vestiging in: