M line Matras Wave | M line | 70 x 200 cm | Wasbare Tijk

M line Matras - Wave

70 x 200 cm

Actie

Om goed te slapen is een goed matras van groot belang. Daarom heeft M line de Wave Matras ontwikkeld, een matras dat zich helemaal aanpast aan de golven van jouw lichaam.

Een goed matras met een eenvoudige opbouw. Elke comfortlaag werkt mee om een zo goed mogelijk comfort te creëren voor een aantrekkelijke prijs. Zo zitten u en uw M line Wave matras altijd op dezelfde golflengte en bent u ook nog eens verzekerd van de best mogelijke ondersteuning gedurende de nacht.

De Opbouw van het M line Wave Matras

Schone Tijk

Wave heeft een volledig afritsbare tijk, waarvan je de bovenkant kunt wassen op 60 graden. Zo houd u uw bed gemakkelijk heerlijk schoon!

Zachte Toplaag

Een toplaag bestaande uit twee delen: zacht Aircomfort® en traagschuim. Het zachte Aircomfort® materiaal zorgt voor een goede drukverdeling en keert snel terug in zijn oude vorm. Draai deze toplaag naar boven als je houdt van een zacht matras, waar je wel voldoende steun aan hebt. Daarnaast is er een comfortlaag van stevig opencellig traagschuim. Dit bijzondere materiaal zorgt voor een goede drukverdeling en keert snel terug in zijn oude vorm. Draai deze toplaag naar boven als je houdt van een stevig matras, waar je wel drukverdelende ondersteuning aan hebt.

De basis van M line Wave Matras bestaat uit stevig koudschuim met 7 comfortzones. Wil je nog meer ondersteuning? Draai dan deze laag om.

Van onder tot boven goed ondersteund

Om de boel goed op zijn plaats te houden, heeft de onderkant een antisliplaag. Deze laag heeft ook handvatten, zodat zodat je het matras makkelijk kunt verplaatsen.


Lekker slapen in 3 stappen

1. Pak uw M line wave matras uit

Haal Wave uit de doos en rol het matras langzaam uit.

2. Verwijder plastic

Snij met het bijgeleverde mesje voorzichtig de plastic verpakking open en haal het matras eruit.

3. Slaap als een roos

Na een minuut of tien is de M line Wave Matras al klaar voor het betere slaapwerk!


Proefslapen op de M line Wave matras

Als je een nieuw matras koopt, wil je daar vaak nog even een nachtje over slapen. Omdat wij geloven in dit matras mag u maar liefst 125 nachten proefslapen op Wave. Zo weet je zeker dat je het juiste matras hebt.

Kom het matras ervaren in onze beddenwinkel in Zevenhuizen.

Eigenschappen

Merk
M line
Afmeting (BxL)
70 x 200 cm
Tijk
Wasbare Tijk
Dikte
+/- 20 cm
Kern
HR Koudschuim
Afdeklaag
Aircomfort® of Traagschuim
Hoes/Tijk samenstelling
Ademende afritsbare tijk
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee
Handvatten
Ja

Onze M line collectie vindt u in onze vestiging in: