Pullman matras - Silverline Premier - 90 x 200 cm

Pullman Silverline Premier Matras

90 x 200 cm

Actie

Actie Voorraad verkoop

Pullman Silverline Premier uit voorraad!

Tijd voor de voorjaarsopruiming! Ons magazijn wordt op orde gemaakt en dat betekend voordeel voor u!

Er een groot aantal Pullman Silverline Premier matrassen beschikbaar. Deze zijn direct af te halen bij ons magazijn aan de Swanlaweg 4a. Bent u opzoek naar aan nieuw matras in het formaat 90 x 200 cm (standaard en stevig) of 80 x 200 cm dan is dit uw kans! Er zijn er een aantal beschikbaar welke we met €200,- korting aanbieden.

Pak deze kans en bel voor een afspraak naar onze beddenwinkel in Zevenhuizen. De matrassen zijn direct (op afspraak) af te halen. De voorraad is beperkt, dus wees er snel bij.

Telefoonnummer: 0180-328231

*Informeer naar de actuele voorraad en voor het maken van een afspraak. Aanbod geldt zolang de voorraad strekt.

De Pullman Silverline Premier Matras is dé best seller van Pullman. Als beste getest voor zij-slapers is de Pullman Silverline Premier matras geschikt voor iedereen die opzoek is naar een comfortabele nachtrust.

Het interieur van de Pullman Silverline Premier matras is opgebouwd uit een geavanceerd pocketvering-interieur met zeven zones. Hierdoor kan het matras op zowel de heup als de schouders optimaal ondersteuning bieden. De afdek laag van comfortschuim levert een stevig maar comfortabel gevoel. Door de flexibele drukverdeler op de pocketveer wordt uw lichtaamsdruk optimaal verdeeld over het gehele matras. Hierdoor voelt de matras wat steviger aan als u gaat liggen.

Vanwege de breedte van dit Pullman Silverline Premier matras - 100 x 200 cm adviseren wij een stevige pocketveer kern. Hierdoor geniet u langer van het comfort van dit matras en is het matras ook beter in staat uw lichaam te ondersteunen.

De tijk

De Pullman Silverline matrassen zijn voorzien van een Elastische stretch hoes die is behandeld met Sensity®. Opgebouwd uit wol, zijde en katoen zorgt deze tijk voor optimale ventilatie en afvoer van vocht. De Sensity® behandeling zorgt voor een anti-allergisch klimaat binnen het matras. Hierdoor slaapt u verzekerd fris en hygiënisch.

De Pullman Silverline Premier Matras 100 x 200 cm heeft de volgende eigenschappen:

Interieur:
7- Zones pocketvering interieur.
Nageharde geneste pocketvering
Comfortlaag:
Comfortschuim en een flexibele drukverdeler
Tijk:
Elastische stretch met Sensity® behandeling
Hardheden:
Standaard en firm
Hoogte
Standaard uitvoering: ca. 24 cm
Colour uitvoering: ca. 21 cm

Pullman Silverline Premier matras, als beste getestPullman Silverline Premier matras als beste getest matras 2016/2017

Als beste getest matras Pullman

Vanuit de consumentenbond is de Pullman silverline premier matras in Juni 2016 én Januari 2017 uitgeroepen tot Beste uit de test.

Welk matras de consumentenbond als beste uit de test laat komen wordt aan de hand van een groot aantal tests bepaald. Zo kijkt de consumentenbond onder andere naar lichaamsondersteuning, ventilatie en levensduur. 

De Pullman silverline premier matras scoort in de test van de Consumentenbond op alle aspecten mooie cijfers. Van ondersteuning in de zij- of rugligging tot de veerkracht en het behoud van hardheid, hoogte en ondersteuning door de jaren heen. Een degelijke winnaar!


Proefliggen op de Pullman Silverline Premier matras

In onze beide beddenwinkels hebben wij de complete collectie van Pullman Silverline matrassen voor u liggen. U kunt op deze manier eenvoudig de verschillen tussen de matrassen ervaren en zelf het beste matras voor u vinden. Kom proefliggen op de Pullman Silverline premier matras. Wij helpen u graag met advies en door proef te liggen bent u verzekerd van uw aankoop.

Eigenschappen

Merk
Pullman
Afmeting
90 x 200 cm
Tijk
Standaard Tijk
Dikte
Ca. 24
Kern
Pocketveer met 7-zone technologie
Afdeklaag
Comfortschuim met flexibele drukverdeler
Aantal comfortzones
Pocketveer met 7-zone technologie
Hoes/Tijk samenstelling
Elastische stretch met Sensity® behandeling
Anti-Allergisch
Nee
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Ja
Handvatten
Ja

Onze Pullman collectie vindt u in onze vestiging in: