Merens matras - Pocket 375 Paardenhaar - Mérens - 100 x 210 cm - Stand...

Mérens matras - Pocket 375 Paardenhaar

Mérens - 100 x 210 cm

Actie

Een pocketveer matras komt in vele soorten en maten. Maar alleen Mérens weet hoe een écht natuurlijk matras gemaakt moet worden.

De Mérens matras pocket 375 Paardenhaar is een zeer comfortabel pockerveer matras, verdeeld in 7 zones. De afdeklaag is van paardenhaar. Een natuurlijk materiaal dat optimaal ventileert en vocht absorbeert. Dit resulteerd in een gezochde nachtrust. De luxe tijk van 100% ongebleekt biologisch katoen is met de hand gespannen om de matras. De 8-slags pocketveer is verkrijgbaar in een standaard of stevig matras.

Het Mérens Matras Pocket 375 Paardenhaar is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

Kern
375 pocketveren per m2
Zones
7 comfortzones
Hoogte
Ca. 23cm hoog
Afdeklaag
Paardenhaar
Hennep
Tijk
1.000 grams biologisch ongebleekt katoen
500 grams Texelse schapenwol
Hoes van biologisch ongebleekt katoen
Garantie
25 jaar garantie op veerbreuk

100% natuurlijke materialen

Het was eeuwenlang de normaalste zaak van de wereld: slapen op een matras die gemaakt is van natuurlijke materialen. Totdat de beddenindustrie kunststof alternatieven ontdekte zoals synthetische latex en schuim. Gelukkig is het oude ambacht van matrassenmaker niet verloren gegaan. Want wat zou nou beter zijn voor een gezonde nachtrust: een fabrieksproduct van kunststof of een handgemaakt matras van zuivere schapenwol, paardenhaar, hennep en biologische katoen? Bij Mérens zijn ze overtuigd van het laatste.

Beter slaapt u op een natuurlijk matras van Mérens.

Optimaal comfort passend bij u

De ideale hardheid van een matras is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.

De mate van ondersteuning die een pocketveer matras biedt, wordt voor een belangrijk deel bepaald door het aantal springveren per vierkante meter. Hoe meer veren, des te meer uw lichaam wordt ondersteund. De Mérens matras Pocket 375 bestaat uit 375 hoogwaardige 8-slags pocketveren per m/2.

Dit geavanceerde verensysteem van Mérens is volledig uitgebalanceerd. De veren vormen zich naar uw lichaam en geven zo een optimale ondersteuning. Elk veer beweegt afzonderlijk met uw lichaam mee. Hierdoor ontstaat er geen hinderlijke golfbeweging in de matras wanneer u of uw partner zich 

Eigenschappen

Merk
Mérens
Afmeting (BxL)
100 x 210 cm
Tijk
Standaard Tijk
Dikte
ca. 23 cm
Kern
8-slags pocketveer 375/m2
Aantal comfortzones
7-zones
Hoes/Tijk samenstelling
Biologisch katoen, 500 gram wol en 2 lagen Paardenhaar
Anti-Allergisch
Nee
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Ja

Onze Mérens collectie vindt u in onze vestiging in: