TEMPUR® Cloud Elite matras - Tempur - 100 x 210 cm - Wasbare Tijk

TEMPUR® Cloud Elite matras

100 x 210 cm

Actie

Actie 2e artikel 50% korting

Voordeel op TEMPUR® bij Droomvlucht Slaapcomfort

Profiteer nu met korting van de vele voordelen die het unieke TEMPUR® materiaal u te bieden heeft.

De Tempur Sensation Elite matras is, via onafhankelijk onderzoek door Nielsen onder 10.000 Nederlandse consumenten, gekozen tot Product van het Jaar 2021! Het Sensation Elite matras is gekozen tot winnaar op basis van 4 criteria: aantrekkelijkheid, innovatie, aankoopintentie en klanttevredenheid. Vanaf maandag 20 september 2021 t/m maandag 31 januari 2022 ontvangt u daarom op bijna het gehele TEMPUR® assortiment 50% korting op het 2e artikel.

Nu 50% Korting op elk 2e TEMPUR® Artikel*

Ontdek de TEMPUR® matrassen

*Bekijk de actievoorwaarden

Bij de TEMPUR® Cloud collectie draait alles om de voordelen waarvoor TEMPUR® wereldwijd bekend is geworden. Dankzij de ruimtevaarttechnologie profiteert u van gewichtloos comfort en een uitstekende ondersteuning voor het hele lichaam.

Ondersteunend en zacht

De TEMPUR® Cloud™ collectie is ontworpen voor mensen die een zacht matras willen die een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag bestaat uit speciaal ontwikkeld TEMPUR® Extra Soft™ materiaal dat meteen heerlijk zacht aanvoelt. De Elite matrassen zijn extra hoog, hebben een dikkere afdeklaag en geven hierdoor meer support. 

Het TEMPUR® Cloud Elite matras

De TEMPUR® Cloud Elite matras biedt een innovatieve balans tussen zachtheid en superieure ondersteuning. TEMPUR® cloud matrassen zijn allemaal voorzien van een toplaag van TEMPUR® extra soft materiaal. De lagen daaronder zijn gemaakt van het unieke TEMPUR® materiaal dat zorgt voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam. Bij TEMPUR® is deze rebound minder dan 3%.

Ervaar de druk verlagende ondersteuning van de TEMPUR® Cloud Elite matras door haar unieke opbouw:

Afdeklaag
7 cm TEMPUR® Extra Soft Materiaal
Ondersteuning
7 cm TEMPUR® Support Materiaal
Support
11cm DuraBase™ Technology

Het TEMPUR® Extra Soft Materiaal

De matrassen uit de TEMPUR® Cloud collectie zijn voorzien van TEMPUR® Extra Soft materiaal. Deze heerlijk zachte versie van het TEMPUR® materiaal reageert sneller op de warmte en het gewicht van uw lichaam voor nog meer ondersteuning. De open celstructuur is grondig getest en is, ondanks zijn zachtheid, bestand tegen dagelijkse en nachtelijke belasting en slijtage. U heeft dus elke nacht opnieuw het gevoel alsof u op een wolk slaapt. 

CoolTouch™ Technology

Ervaar de sensatie van een koele en comfortabele nachtrust. Door de nieuwste technologie blijft de hoes koel en bevordert het de afvoer van overmatig vocht.

QuickRefresh™ Cover

Onze zachte, op maat gemaakte hoes is eenvoudig los en vast te ritsen en wasbaar voor een altijd frisse bovenlaag.


Ervaar dit matras in Zevenhuizen

Onze beddenwinkel in Zevenhuizen is ingericht met een mooie collectie van TEMPUR®. Ook dit matras is in onze winkel terug te vinden. U bent dan ook van harte uitgenodigd om het matras te komen ervaren.

Eigenschappen

Merk
Tempur
Afmeting (BxL)
100 x 210 cm
Tijk
Wasbare Tijk
Dikte
25 cm
Kern
TEMPUR® Support Material
Hoes/Tijk samenstelling
Quickrefresh™ Cover
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee

Onze Tempur collectie vindt u in onze vestiging in: