TEMPUR® Original Elite matras - Tempur - 100 x 200 cm - Wasbare Tijk

TEMPUR® Original Elite matras

100 x 200 cm

Actie

Actie 2e artikel 50% korting

Voordeel op TEMPUR® bij Droomvlucht Slaapcomfort

Profiteer nu met korting van de vele voordelen die het unieke TEMPUR® materiaal u te bieden heeft.

De Tempur Sensation Elite matras is, via onafhankelijk onderzoek door Nielsen onder 10.000 Nederlandse consumenten, gekozen tot Product van het Jaar 2021! Het Sensation Elite matras is gekozen tot winnaar op basis van 4 criteria: aantrekkelijkheid, innovatie, aankoopintentie en klanttevredenheid. Vanaf maandag 20 september 2021 t/m maandag 31 januari 2022 ontvangt u daarom op bijna het gehele TEMPUR® assortiment 50% korting op het 2e artikel.

Nu 50% Korting op elk 2e TEMPUR® Artikel*

Ontdek de TEMPUR® matrassen

*Bekijk de actievoorwaarden

Bij de TEMPUR® Original collectie draait alles om de voordelen waarvoor TEMPUR® wereldwijd bekend is geworden. Dankzij de ruimtevaarttechnologie profiteert u van gewichtloos comfort en een uitstekende ondersteuning voor het hele lichaam.

Ondersteunend en stevig

Het TEMPUR® Original Elite matras

De TEMPUR® Original Elite matrassen zijn de stevigste matrassen. Ze passen zich zeer nauwkeurig aan, aan de contouren van uw lichaam, wat zorgt voor optimaal comfort en de beste ondersteuning. Matrassen in deze collectie zijn voorzien van het originele TEMPUR® materiaal - ontwikkeld door middel van baanbrekende, druk verlagende technologie,  afgeleid van de NASA.

Ervaar de drukverlagende ondersteuning van de TEMPUR® Original Elite matras door haar unieke opbouw:

Afdeklaag
3 cm TEMPUR® Comfort Materiaal
Ondersteuning
9 cm TEMPUR® Support Materiaal
Support
6,5 cm DuraBase™ Technology
6,5 cm DuraBase™ Technology

Het TEMPUR® Materiaal

De matrassen uit de TEMPUR® Original collectie zijn voorzien van het originele TEMPUR® materiaal - ontwikkeld door middel van de baanbrekende, druk verlagende technologie afgeleid van die van NASA. Het druk verlagende materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam en verdeelt de druk gelijkmatig over het oppervlak. Bovendien keert de open celstructuur geleidelijk terug naar zijn oorspronkelijke vorm na te zijn ingedrukt.

CoolTouch™ Technology

Ervaar de sensatie van een koele en comfortabele nachtrust. Door de nieuwste technologie blijft de hoes koel en bevordert het de afvoer van overmatig vocht.

QuickRefresh™ Cover

Onze zachte, op maat gemaakte hoes is eenvoudig los en vast te ritsen en wasbaar voor een altijd frisse bovenlaag.


Ervaar dit matras in Zevenhuizen

Onze beddenwinkel in Zevenhuizen is ingericht met een mooie collectie van TEMPUR®. Ook dit matras is in onze winkel terug te vinden. U bent dan ook van harte uitgenodigd om het matras te komen ervaren.

Eigenschappen

Merk
Tempur
Afmeting (BxL)
100 x 200 cm
Tijk
Wasbare Tijk
Dikte
25 cm
Kern
TEMPUR® Support Material
Hoes/Tijk samenstelling
Quickrefresh™ Cover
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Ja

Onze Tempur collectie vindt u in onze vestiging in: