M line Cool Motion 2 matras - M line - 120 x 210 cm - Wasbare Tijk

M line Cool Motion 2 matras

120 x 210 cm

Actie

Actie Frisse start, 25% korting

Goed slapen is de basis voor een energieke dag, een goed humeur en je gezondheid. Na een goede nachtrust presteer je overdag beter en start je elke dag fris. Profiteer tijdens deze actieperiode van 50% korting op elk 2e M line matras en kussen*

Elke dag een frisse start!

 

De tweede matras uit de serie drukverlagende matrassen van M line. De M line Cool Motion 2 matras

De Cool Motion 2 bestaat uit twee schuimlagen en een zachte tijk, elk met hun eigen unieke eigenschappen. De matras is 19 cm hoog.

Ervaar OPENCELLIG SCHUIM

Net als bij de andere matrassen uit de collectie van M line matrassen, maakt de Cool Motion 2 matras gebruik van opencellig visco-elastisch schuim in de toplaag. Dit laat lucht, warmte en vocht beter door dan traditioneel schuim, terwijl u profiteert van dezelfde druk-verlagende eigenschappen.

Naast het behaaglijke slaapklimaat zorgt de open structuur van het schuim ervoor dat u zich gemakkelijker omdraait en beter ondersteund wordt. Dit omdat het matras sneller reageert op uw bewegingen. De Cool Motion 2 beschikt over een firm toplaag. Deze is wat steviger dan de toplaag van de Cool Motion 1.


INNOVATIEVE COOL MOTION TIJK

Ervaar een goed slaapklimaat met de vernieuwde Cool motion tijk op alle Cool Motion matrassen.

De ventilerende en temperatuur regulerende eigenschappen van het M line Cool Motion 2 matras worden nog eens versterkt door de revolutionaire Cool Motion tijk. Deze is gemaakt van speciale microvezels die koel aanvoelen en uw lichaamswarmte opnemen, zodat uw temperatuur daalt tot comfortabele waarden. Het hele jaar door.

Eigenschappen

Merk
M line
Afmeting (BxL)
120 x 210 cm
Tijk
Wasbare Tijk
Dikte
19 cm
Kern
Geprofileerd HR-schuim
Aantal comfortzones
3 zones
Hoes/Tijk samenstelling
Cool Motion Tijk
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Ja

Onze M line collectie vindt u in onze vestiging in: