Equilli matras Support - Equilli - 80 x 200 cm - Wasbare Tijk

Equilli matras Support

Equilli - 80 x 200 cm

Actie

Ieder persoon is uniek en verdiend zodoende ondersteuning op maat. Het Equilli matras Support is hier speciaal voor ontwikkeld.

Onze schouders vormen vaak het kritieke punt van de ondersteuning. Ze moeten namelijk voldoende diep in de matras wegzakken om de rug correct uit te lijnen. Vooral voor mensen die in zijlig slapen, is dit vaak een uitdaging. Onze schouders wegen immers een stuk minder dan de rest van ons lichaam. Reden daarvoor zijn de met lucht gevulde longen. Met de Support matras verzekert u zich van een gepersonaliseerde schouderzone die u precies voldoende ruimte geeft. Op basis van uw Sleep Scan berekent onze software snel en nauwkeurig de ideale hardheid van uw schouderzone.

Het Equilli matras Support | Sleep Scan

Op basis van de Personal Sleep Scan vinden wij het comfort dat bij u past.

Onze goed opgeleide slaapadviseurs staan voor u klaar om u te begeleiden op uw zoektocht naar het beste matras voor u. Het begint met een gesprek om u zo goed mogelijk verder te kunnen helpen. Stap twee is de Sleep Scan. De Equilli Sleep Scan meet uw indrukkingsprofiel en berekent welke ondersteuning u waar nodig heeft. We letten hierbij op de ondersteuning van Schouders, taille en heup.

Aan de hand van de resultaten van de Scan gaat u proef liggen. Uw slaapadviseur stelt ter plekke uw matras samen, zodat u uitgebreid kan test liggen en zelf de verschillende comfortopties uitproberen.

Lees meer...

Ergonomische matras

Het modulaire ontwerp van de Support matrassen stelt ons in staat om ergonomisch slaapcomfort op maat van elke klant aan te bieden. De matras is opgebouwd uit drie verschillende lagen, elk met een eigen functie. Rondom zit een hoogwaardige matrashoes die mee instaat voor het comfort, de warmtehuishouding en de hygiëne.

  • Pocketveren basislaag
  • Ondersteuningslaag met gepersonaliseerde schouderzone
  • Comfortlaag naar keuze (zacht, stevig of drukverlagend)
  • Wasbare matrashoes

Eigenschappen

Merk
Equilli
Afmeting (BxL)
80 x 200 cm
Tijk
Wasbare Tijk
Dikte
26
Kern
pocketveren
Aantal comfortzones
7-zones
Hoes/Tijk samenstelling
Wasbare Tijk
Anti-Allergisch
ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee

Onze Equilli collectie vindt u in onze vestiging in: