Equilli matras Support Flex - Equilli - 180 x 210 cm - Wasbare Tijk

Equilli matras Support Flex

Equilli - 180 x 210 cm

Actie

Voor wanneer persoonlijke ondersteuning maatwerk en flexibiliteit vereist.

Uw lichaam veranderd met de tijd. En wat is er prettiger dan de zekerheid dat uw matras ook met u mee kan veranderen. De Support flex matras is niet alleen volledig gepersonaliseerd, maar ook nog eens volledig aanpasbaar. Een ingenieus systeem van binnenhoezen biedt u de kans om zowel de ondersteuningszones als de comfortlaag te verwisselen na aankoop. Elke Support flex matras gaat gepaard met het Equilli Slaapcontract. Vindt u de voor u bepaalde schouderzone toch net iets te hard, of de bekkenzone te zacht? Geen probleem, wij voorzien volledig kosteloos de gewenste aanpassingen. Zo bent u 100% zeker dat u de juiste keuze maakt.

Het Equilli matras Support Flex | Sleep Scan

Op basis van de Personal Sleep Scan vinden wij het comfort dat bij u past.

Onze goed opgeleide slaapadviseurs staan voor u klaar om u te begeleiden op uw zoektocht naar het beste matras voor u. Het begint met een gesprek om u zo goed mogelijk verder te kunnen helpen. Stap twee is de Sleep Scan. De Equilli Sleep Scan meet uw indrukkingsprofiel en berekent welke ondersteuning u waar nodig heeft. We letten hierbij op de ondersteuning van Schouders, taille en heup.

Aan de hand van de resultaten van de Scan gaat u proef liggen. Uw slaapadviseur stelt ter plekke uw matras samen, zodat u uitgebreid kan test liggen en zelf de verschillende comfortopties uitproberen.

Maak een afspraak

Ergonomische matras

Het modulaire ontwerp van de Support matrassen stelt ons in staat om ergonomisch slaapcomfort op maat van elke klant aan te bieden. De matras is opgebouwd uit drie verschillende lagen, elk met een eigen functie. Rondom zit een hoogwaardige matrashoes die mee instaat voor het comfort, de warmtehuishouding en de hygiëne.

  • Pocketveren basislaag
  • Ondersteuningslaag met gepersonaliseerde schouderzone
  • Comfortlaag naar keuze (zacht, stevig of drukverlagend)
  • Wasbare matrashoes

Eigenschappen

Merk
Equilli
Afmeting (BxL)
180 x 210 cm
Tijk
Wasbare Tijk
Dikte
26 cm
Kern
Pocketveren
Aantal comfortzones
7-zones
Hoes/Tijk samenstelling
Wasbare Tijk
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee

Onze Equilli collectie vindt u in onze vestiging in: