TEMPUR® Sensation Supreme matras - Tempur - 100x200 cm - Wasbare Tijk

TEMPUR® Sensation Supreme matras

100 x 200 cm

Actie

Als u alle voordelen wilt van TEMPUR®, maar ook wilt genieten van een medium gevoel, dan is de TEMPUR® Sensation collectie de perfecte keuze voor u. Ontdek de TEMPUR® Sensation Supreme matras.

De TEMPUR® Sensation matrascollectie biedt een medium gevoel, maar dan in combinatie met het comfort en de ondersteuning die alleen TEMPUR® kan bieden. Een laag van High Mobility™ materiaal biedt een lichte ondersteuning, zodat u gemakkelijk kunt bewegen, terwijl het TEMPUR® materiaal zich comfortabel aanpast aan de contouren van uw lichaam.

Ondersteunend met een medium gevoel

Het TEMPUR® Sensation Supreme matras

De TEMPUR® Sensation matrassen zijn medium stevige matrassen. Een speciaal gesneden, duurzame ondersteuningslaag biedt het vertrouwde gevoel van een medium matras, terwijl een goed uitgebalanceerde combinatie van TEMPUR® materiaal zorgt voor ultiem comfort en ondersteuning.

Ervaar de drukverlagende ondersteuning van de TEMPUR® Sensation Supreme matras door haar unieke opbouw:

Afdeklaag
2cm TEMPUR® Comfort Materiaal
Ondersteuning
4cm TEMPUR® Support Materiaal
4 cm Dynamic Support Technology
Support
11cm DuraBase™ Technology

Het TEMPUR® Materiaal

De matrassen uit de TEMPUR® Sensation collectie zijn voorzien van het originele TEMPUR® materiaal - ontwikkeld door middel van onze baanbrekende technologie afgeleid van de NASA. Het drukverlagende materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam en verdeelt de druk gelijkmatig over het oppervlak. Bovendien keert de open celstructuur geleidelijk terug naar zijn oorspronkelijke vorm na te zijn ingedrukt.

CoolTouch™ Technology

Ervaar de sensatie van een koele en comfortabele nachtrust. Door de nieuwste technologie blijft de hoes koel en bevordert het de afvoer van overmatig vocht.

QuickRefresh™ Cover

Onze zachte, op maat gemaakte hoes is eenvoudig los en vast te ritsen en wasbaar voor een altijd frisse bovenlaag.


Ervaar dit matras in Zevenhuizen

Onze beddenwinkel in Zevenhuizen is ingericht met een mooie collectie van TEMPUR®. Ook dit matras is in onze winkel terug te vinden. U bent dan ook van harte uitgenodigd om het matras te komen ervaren.

Eigenschappen

Merk
Tempur
Afmeting (BxL)
100 x 200 cm
Dikte
21 cm
Kern
TEMPUR® Support Material
Hoes/Tijk samenstelling
Quickrefresh™ Cover
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee

Onze Tempur collectie vindt u in onze vestiging in: