Eastborn matras - H-1000 - Eastborn - 90 x 200 cm - Wasbare Tijk

Eastborn matras - H1000

Eastborn - 90 x 200 cm

Actie

De Eastborn H1000 matras is ontwikkeld voor een actieve dag en rustige nacht.

De H in de naam staat voor de Hybride vorm van deze matras. Het is een combinatie matras tussen pocketveren en schuim. De opbouw van deze matras zorgt er voor dat deze matras niet meer gedraaid hoeft te worden. Dit betekend meer comfort voor u en meer gebruiksgemak op de koop toe.

De pocketveren uit deze matras zijn thermisch nagehard en verdeeld in 7 zones. Hierdoor is uw lichaam stabiel ondersteund en kunt u extra goed de aansluiting van de matras ervaren rond de heup en schouder.

De kern van deze matras is afgedekt met een laag van 3 cm traagschuim. Dit zorgt voor een prettige drukverlaging op de meest gevoelige plekken van uw lichaam. Traagschuim houdt iets meer warmte vast maar vormt daardoor mee met uw lichaam. Een ideale aansluiting dus.

Bijzonder 'coole' comfortlaag

Graph'In is een schuimlaag die exclusief terug te vinden is in de Hybrid matrassen van Eastborn.

Graph'In zorgt er namelijk voor dat uw lichaamswarmte optimaal wordt afgevoerd. Het heeft een drukvelagende kwaliteit die we ook in Latex terug vinden met de ventilatie van comfortschuim. Een ideale combinatie.

U kunt Graph'In ook met Breeze combineren. Breeze is een extra verkoelende afwerking op de comfortlaag. De warmteopname wordt tot 2000x vergroot en hierdoor is dit het koelste matras op de markt.

 

Eigenschappen

Merk
Eastborn
Afmeting (BxL)
90 x 200 cm
Tijk
Wasbare Tijk
Dikte
24 cm
Kern
Geneste Advanced Pocket interieur
Afdeklaag
3cm Graph'In
Aantal comfortzones
7-zones
Hoes/Tijk samenstelling
Afritsbaar dubbeldoek stretch
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee

Onze Eastborn collectie vindt u in onze vestiging in: