Auping matras - Auping Elite - Auping - 70 x 190 cm - Wasbare Tijk

Auping matras - Auping Elite

Auping - 70 x 190 cm

Actie

Actie Lekkere Lente weken bij Auping

Lekkere Lente weken bij Auping

Voordeel op al onze bedmodellen en witte matrassen.

Auping maakt al ruim 135 jaar de beste bedden. Tijdends de lekkere lente weken kunt u deze extra voordelig bij u in huis krijgen. Let op! Het gaat hier om de ledikanten, niet de boxsprings.

Daarnaast is een bed niet compleet zonder goede matrassen. Op alle witte matrassen van Auping ontvangt u daarom het zelfde voordeel. Benieuwd naar wat dit is? Informeer in onze winkel in Krimpen aan den IJssel naar de mogelijkheden en maak een afspraak om u te laten adviseren voor het beste slaapcomfort.

Bekijk de Bedden

Bekijk de Matrassen

Op deze actie zijn actievoorwaarden van toepassing.

Jouw Auping Elite matras, gemaakt voor jouw lichaam.

Iedereen is anders, ieder mens is verschillend. Voor wie de hoogste eisen stelt aan slaapcomfort en ondersteuning is de Auping Elite matras hét matras.

Uit ergonomisch onderzoek blijkt dat goede ondersteuning in een matras, het beste kan worden gerealiseerd door specifieke zones voor schouders, taille en hoepen toe te passen. Daarom heeft Auping de huidige matrassen collectie opgebouwd uit vier verschillende soorten ondersteuning. We herkennen deze opbouw aan de verschillende bodytypes.

Bodytype X:
Schouders en heupen zijn duidelijk breder dan de taille
Bodytype I:
Schouders, taille en heupen zijn ongeveer even breed.
Bodytype A:
Heupen zijn duidelijk breder dan taille en schouders.
Bodytype Y:
Schouders zijn duidelijk breder dan taille en heupen.

Welk bodytype past het beste bij u?

Om dit te weten te komen is een bezoek aan onze winkel essentieel. Onze opgeleide adviseurs laten u alle mogelijkheden zien en ervaren om tot de beste ondersteuning voor u uit te komen.

Maak een afspraak


De producteigenschappen van de Auping Elite matras

Ven-tex®
flexibele comfortlaag met een open structuur, daarom ventileert en ondersteund de Auping Elite matras goed.
Welcompadd®
deze padding aan de bovenkant van het matras zorgt voor extra zachtheid; de kussentjes strelen als het ware je huid en geven je het gevoel alsof je matras je welkom heet.
Vital Talalay origins®
Ongeëvenaard in veerkracht en ligcomfort. Gemaakt van de meest duurzame natuurlatex die er bestaat.
Tijk
Afritsbaar en wasbaar
Hoogte:
25 cm
Eigenschap
80% circulair, 20 recyclebaar

De Auping Elite matras, een klasse apart

Auping streeft er naar een volledig circulair te zijn in 2030. Door de ontwikkeling van het Auping Evolve matras, de eerste volledig circulaire matras ter wereld, is de eerste stap gezet in de juiste richting. Nu is het tijd voor de overige matrassen. Het premium assortiment wordt compleet met de Auping Elysium en Auping Elite matras.

Het ligcomfort van de Auping Elite matras is onovertroffen. Volgends Auping het lekkerste matras waar u ooit op zult liggen. Of beter gezegd, waar u ín zult liggen. U zakt namelijk heerlijk weg in deze matras. Hierdoor ontstaat een geborgen gevoel met als resultaat dat u zich omhelst voelt door de matras. De Auping Elite matras bevat een comfortlaag van Vita Talalay Origins. (Lees er hier meer over >) 

Daarnaast heeft de Elite matras aan de bovenzijde van de matras nog een extra comfortlaag, deze wordt de Welcompadd® genoemt. Het is een padding die zorgt voor een extra laagje zachtheid. Doordat de ruitvormige kussentjes heerlijk soepel zijn en zich mee bewegen met de huid voelt het matras als thuiskomen. En daarom is het Auping Elite matras een klasse apart.

Eigenschappen

Merk
Auping
Afmeting (BxL)
70 x 190 cm
Tijk
Wasbare Tijk
Dikte
24 cm
Kern
3 comfortzones met 16cm hoge pocketveren
Afdeklaag
Vita Talalay Origins
Aantal comfortzones
3-comfortzones
Hoes/Tijk samenstelling
100% Polyester breisel
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Nee
Handvatten
Nee

Onze Auping collectie vindt u in onze vestiging in: