Kreamat matras - Argos - Kreamat - 120 x 200 cm - Wasbare Tijk - binne...

Kreamat matras - Argos

Kreamat - 120 x 200 cm

Actie

Kreamat matras Argos zorgt voor een natuurlijke ondersteuning.

Passend bij uw persoonlijke slaapcomfort zeg je niet zomaar matras tegen een Argos-matras. Het thermisch geharde pocketveren interieur van Zweedse kwaliteit garandeert een blijvende flexibiliteit en veerkracht.

Boven en onder de zeven comfortzones in de kern zorgt een gellatex comfortlaag voor duurzame elasticiteit. Die ondersteunt de natuurlijke lichaamsbeweging. De open celstructuur van de latex laat de matras optimaal ventileren. De in de latex ingespoten thermogel zorgt voor een constant gereguleerd bedklimaat. De Argos-matras is verkrijgbaar in de hardheden soft, medium, firm en extra firm. Bij ons in de winkel is deze matras te ervaren in de medium en firm uitvoering.

Kreamat matras Argos: Matrasstof 

De innovatieve Argos-matrasstof van elastische katoenen breistof versterkt de ondersteunende werking van het interieur. De stof heeft een JMAC anti-bacteriele behandeling en Thermogel finish. JMAC is een gecertificeerdeanti-bacteriële, anti-schimmel en anti-huismijt finish (antimicrobiële werking)

Kreamat matras Argos: Partnerclose

Je kunt kiezen voor een uitvoering met een ritssluiting aan de boven- en onderzijde die de twee matrassen met elkaar verbindt. De ritsluitingen van dit partnerclose systeem kun je gedeeltelijk openen om de matrassen individueel te verstellen op een electrisch verstelbaar bedsysteem.

Eigenschappen

Merk
Kreamat
Afmeting (BxL)
120 x 200 cm
Tijk
Wasbare Tijk
Dikte
23 cm
Kern
Pocketveer
Aantal comfortzones
7-zones
Hoes/Tijk samenstelling
Katoen met thermogel
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Ja

Onze Kreamat collectie vindt u in onze vestiging in: