Kreamat matras - Sparta - Kreamat - 100 x 210 cm - Wasbare Tijk - binn...

Kreamat matras - Sparta

Kreamat - 100 x 210 cm

Actie

 

De Kreamat matras Sparta combineer natuurlijk slapen met ultiem comfort.

Naast zijn kwalitatieve innoverende eigenschappen biedt deze matras ook de juist uitgebalanceerde ondersteuning door zijn aanbod in 4 hard-heden (soft-medium-firm en xfirm)
De unieke ingenieuze Sonocore technologie in combinatie met de nieuwe fine-tuned samenstelling van Latex+ biedt de meest duurzame, meest ademende, sterkste en meest soepele latex ooit:

De Latex+ heeft door de nieuwe technologie:

  • een homogene celstructuur
  • ventileert goed
  • enorm sterk
  • duurzamer en veerkrachtiger dan ooit!

Tevens resulteert het gebruik van de hoeveelheid natuurlatex in combinatie met de Sonocore technologie in een groen en milieuvriendelijk product.


Kreamat matras sparta: Matrasstof

De innovatieve Sparta-matrasstof van elastische katoenen breistof versterkt de ondersteunende werking van het interieur. De stof heeft een JMAC anti-bacteriele behandeling en Thermogel finish. JMAC is een gecertificeerdeanti-bacteriële, anti-schimmel en anti-huismijt finish (antimicrobiële werking)

Kreamat matras sparta: Partnerclose

Je kunt kiezen voor een uitvoering met een ritssluiting aan de boven- en onderzijde die de twee matrassen met elkaar verbindt. De ritsluitingen van dit partnerclose systeem kun je gedeeltelijk openen om de matrassen individueel te verstellen op een electrisch verstelbaar bedsysteem.

 

Eigenschappen

Merk
Kreamat
Afmeting (BxL)
100 x 210 cm
Tijk
Wasbare Tijk
Dikte
24 cm
Kern
Pocketveer
Aantal comfortzones
7-zones
Hoes/Tijk samenstelling
Thermogel
Anti-Allergisch
Ja
Anti-Huisstofmijt
Ja
Weerszijden beslaapbaar
Ja